WTA Praha (Antuka)
1:1
6:4
6:74
2:2
skreč 2
Vyrovnaná a dramatická bitva mezi Magdalenou Fręchovou a Dominikou Šalkovou je bohužel ukončena ve třetím setu za stavu 2:2 skrečí kvůli zranění kotníku české hráčky.

Vyrovnaný první set byl dlouho přetahován servisy. Nakonec jeden ukradla Fręchová domácí hráčce a díky tomu mohla vyhrát 6:4. Ve druhém už vedla Polka o čtyři gemy, jenže z průšvihu Dominika vstala a dotáhla duel až do tiebreaku, kde už uspěla. Poslední sada byla dále nesena ve vyrovnaném průběhu, ale za známých okolností je střetnutí ukončeno pro zranění Šalkové.
2:1
1:6
7:5
6:3
Máme za sebou konec dnešního zápasu, ve kterém vítězí Laura Samson ve třísetové bitvě, kdy porazila Kateřinu Siniakovou 1:6 7:5 6:3. První sada byla velmi jednoznačná, kde Siniaková několikrát soupeřku brejkla a vyhrála 6:1. Druhý set už byl vyrovnanější a tam rozhodl brejk na konci a Samson vyhrála 7:5. Třetí set byl velmi napínavý a Siniaková dělala příliš mnoho chyb. Laura Samson v závěru brejkla soupeřku a vyhrála tak v dnešním utkání. V následujícím kole se Laura Samson utká se Selekhmetevovou.
1:0
6:2
2:1
skreč 2
Máme za sebou dnešní zápas, který končí předčasně kvůli skreči Evy Lysové, kterou pravděpodobně zasáhlo nějaké zranění. V první sadě vyhrála poměrně hladce Linda Nosková, která soupeřku několikrát brejkla. Ve druhé sadě se Lindě povedlo soupeřku též na začátku brejknout, ale následně německá tenistka skrečovala. Linda Nosková tak postupuje do dalšího kola, kde se utká se Seidelovou.