koniec udalosti
00:03  Ďakujeme za pozornosť pri sledovaní priebežných výsledkov a udalostí v rámci 3. dňa na LOH v Paríži. S konštatovaním, že Slováci si pripísali dva skvelé výsledky, zásluhou bronzovej medaily Mateja Beňuša vo vodnom slalome C1 a 5. mieste Richarda Turyho v street skejtbordingu, sa s vami na dnes lúčime.
udalosť prebieha
Slováci v akcii

Slovenský windsurfista Róbert Kubín bol po šiestich jazdách v triede iQFoil na OH 2024 na 21. mieste. Na konte mal skóre 84 bodov. V základnej časti čaká pretekárov ešte desať jázd, do vyraďovacej časti postúpi desať najlepších.

Slovenská vodná slalomárka Zuzana Paňková postúpila do semifinále disciplíny C1. V kvalifikácii jej stačil na postup čas z prvej jazdy 103,27 a celkovo obsadila štvrté miesto.

Jakub Grigar si zabezpečil účasť v semifinále K1. Jakub obsadil po dvoch rozjazdách 9. miesto.

Anna Karolína Schmiedlová porazila štvorku turnaja Paoliniovú a postúpila do štvrťfinále. Vylepšila tak slovenské singlové maximum v ére samostatnosti, Dominika Cibulková postúpila na OH 2008 v Pekingu do osemfinále rovnako ako Karina Cíleková-Habšudová na OH 2000 v Sydney i OH 1996 v Atlante.

Obhajkyňa zlata z Tokia Zuzana Rehák Štefečeková v kvalifikácii trapu nemal svoj deň. Urobila až sedem chýb, a tak finále bude takmer naisto bez nej. V prvej sérii minula dvakrát, potom raz a v tretej sérii až štyrikrát.

Slovenský reprezentant Marián Kovačócy neuspel v kvalifikácii a obsadil 26. priečku z nástrelom 117.

Ďakujeme za pozornosť a tešíme sa na vás opäť zajtra.