Skryť komentáre   Zobraziť podrobnosti
koniec udalosti
Z tohoto přenosu je to vše. Prvními čtyřmi čtvrtfinalistkami olympijského turnaje boxerek do 57 kg se staly Tchaj-wanka Lin Jü Tching, Bulharka Svetlana Kamenovová Stanevová, Turkyně Esra Yildizová Kahramanová a Brazilka Jucielen Corqueiraová Romeuová.
koniec udalosti
Známe tedy první dva postupující do semifinále olympijského turnaje boxerů do 51 kg. Závěrem doplňme, že Billal Bennama a Yunior Alcántara Reyes se o finálovou účast střetnou právě mezi sebou.
koniec udalosti
Poznali jsme tedy první dva semifinalisty olympijského turnaje boxerů ve váhové kategorii do 80 kg. O finále se proti sobě utkají Dominikánec Cristian Javier Pinales a Kazachstánec Nurbek Oralbaj.
koniec udalosti
To je z dnešního odpoledního boxerského programu v olympijském ringu všechno. Po těchto dvou zápasech víme, že o jedno z míst ve finále turnaje mužů nad 92 kg se utkají Němec Nelvie Raman Tiafack a Uzbekistánec Bachodir Jalolov.
koniec udalosti
Výsledky:
Amina Zidaniová (FRA) – Nesthy Peteciová (PHI), WP 1:4
Sü C'-čchun (CHN) – Valeria Arboleda Mendozová (COL) WP 3:2
Karina Ibragimová (KAZ) – Ashleyann Lozada Mottová (PUR) WP 0:5
Julia Szeremetová (POL) – Tina Rahamiová (AUS) WP 5:0
koniec udalosti
Druhým semifinálovým párem olympijského turnaje je tak po duu Francouz Bennama a Panamec Alcantara Reyes kapverdsko-uzbecký pár David de Pina a Hasanboj Dusmatov.

Program v North Paris Areně nicméně zdaleka nekončí, prostřednictvím dalších dvou podrobných onlajnů spolu dnes můžeme pokračovat ještě zhruba hodinku.

Pro tento přenos je to za mě vše, přeji top den všem fanouškům boxerské muší váhy.
koniec udalosti
Navzdory velmi dobrému výkonu končí v turnaji talentovaný Uzbek Chabibulájev, nejtěsnějším možným poměrem 3:2 jde dále velezkušený Kubánec Cardona Lopez, který směřuje za zlatým hattrickem. Jeho semifinálovým sokem bude velký taktik a vystudovaný pedagog Oleksandr Chyžniak z Ukrajiny, který rychlými lehkými útoky absolutně zdeptal a bodově zdemoloval Brazilce Pereiru.

To už je za mě pro tento přenos vše, přeji top den všem fanouškům boxu!
koniec udalosti
Výsledky
Djamili-Dini Aboudou Moindze (FRA) 4:1 Gerlon Gilmar Congo Chala (ECU)
Ayoub Ghadfa Drissi El Aissaoui (ESP) 5:0 Davit Čalojan (ARM)