Skryť komentáre   Zobraziť podrobnosti
5:3
(0:2, 1:0, 2:0, 2:1)
koniec udalosti
Utkání mezi Nizozemskem a Španělskem končí výhrou Nizozemců 5:3.

Španělsko sice do utkání skvěle vstoupilo, když už v 15. minutě utkání vedlo o dvě branky, o které se postarali Reyne a Basterra, ale poté Nizozemci naordinovali Španělům tvrdý tlak, který vyústil v jejich 4 branky, které obstaral Janssen, Wortelboer a dvakrát Hoedemakers. Španělé sice utkání zdramatizovali v 48. minutě po brance Mirallese, ale Nizozemci na to dokázali odpovědět brankou Janssena v 53. minutě, který poslal Nizozemsko do konečného vedení 5:3.
2:3
(0:2, 1:0, 0:1, 1:0)
koniec udalosti
Indové se na olympijské hry připravili vskutku parádně! Základní skupinu zakončili nečekaným vítězstvím 3:2 nad Austrálií, kterou vystřídali na druhém místě tabulky a budou mít tedy schůdnějšího soupeře pro play-off. Mužem zápasu byl indický kapitán Harmanpreet Singh, jenž vstřelil dva góly, jeden z trestného rohu a jeden z penalty. Mužstvo z Oceánie ještě zabojovalo a v závěrečné čtvrtině snížilo z hole Blakea Goverse, kýženého srovnání se ale navzdory velkému tlaku v závěru nedočkalo.
1:2
(1:1, 0:0, 0:1, 0:0)
koniec udalosti
V souboji o předposlední místo ve skupině B uspěli Irové! Ti dnes podali houževnatý defenzivní výkon. Novozélanďané měli více ze hry, utvořili si i více šancí. Jenže jejich snaha ztroskotala na fenomenálních zákrocích gólmana Harteho, který hned několikrát zachránil svůj tým od inkasování.

Nový Zéland poslal do vedení v 5. minutě Joseph Morrison, o irský obrat se pak postarali ve 13. minutě Benjamin Walker a v 31. minutě Jeremy Duncan.
3:3
(0:1, 0:0, 1:1, 2:1)
koniec udalosti
Utkání je u konce. Oba týmy se nakonec rozchází smírně 3:3 a oba týmy si tak připisují bod. Argentinci vedli od 53. minuty gólem Reye, který ještě muselo posvětit video. Když už to vypadalo, že Argentina získá tři body, přišlo 25 sekund před koncem belgické vyrovnání z hole Stockbroekxe. Belgie tak skupinu zakončila na prvním místě se ziskem 13 bodů a postupuje do playoff, stejně jako Argentina, která skončila na posledním postupovém 4. místě se ziskem 8 bodů. Spolu s nimi ještě do playoff postupují také Indové a Australané.
2:5
(0:1, 2:1, 0:0, 0:3)
koniec udalosti
Jihoafrické republice se podařil závěr zápasu, ve kterém byla jednoznačně lepší. Hra Francie se po třetí inkasované brance úplně rozpadla.
1:2
(0:0, 0:2, 0:0, 1:0)
koniec udalosti
Němci poráží Velkou Británii výsledkem 2:1 a do čtvrtfinále postupují jako vítězové skupiny A! Britové končí třetí a v play-off rovněž nebudou chybět.

Oba německé góly vstřelil ve druhé čtvrtině Christopher Rühr. Němci pak hru dlouho kontrolovali a Britové se pořádně osmělili až v závěrečné čtvrtině. V ní snížil po trestném rohu Gareth Furlong a o chvíli později pak po stejném typu standardní situaci skončil míček v brance soupeře znovu. Tentokrát byl však gól odvolán kvůli tomu, že balónek neopustil brankové území. V samotném závěru pak ještě po dalším trestném rohu nastřelil Furlong spojnici.