Česko – J. Kórea 15:0 (kon.)
koniec
Česko
15:0 (9:0)
Južná Kórea
cz Štvrtok 25.07.2024, 00:30 • Grimsey Arena • Majstrovská sveta lekárskych tímov • O 9. - 16. místo
     
    Kostarika porazila na penalty Kanadu a o 9. – 12. místo si naše reprezentace zahraje znovu s Kostarikou. Utkání se odehraje 26.7. v 2:30. (07:45:20)
     
    Kdybych tento zápas pojmenoval "Kočka – myš", tak bych asi našemu dnešnímu soupeři i lichotil. Velmi slabý výkon celku z Asie nám dovolil hrát v poklidném tempu, a nasázet patnáct branek. Nejvíc zásahů si připsal Daniel Točík, který vstřelil čtyři branky. Česko tak postupuje pavoukem dále a bude čekat na soupeře, s kterým si to hned zítra rozdá. Jižní Korea bude zítra bojovat o odčinění této blamáže.
     
    80
    Konec zápasu.
     
    79
    Utkání se dohrává, o vítězi je rozhodnuto.
     
    78
    Česko právě vstřelilo branku! Ke konci zápasu se stroj s góly znovu rozjel a DANIEL TOČÍK přidává svou čtvrtou branku v zápase. Určitě je ale na místě vyzdvihnout centr Ladislava Šindeláře, který měl ligové parametry. – 15:0.
     
    77
    Česko právě vstřelilo branku! Dočkali jsme se i hattricku! DANIEL TOČÍK to zkusil z hranice vápna a jeho dělovku zastavila až síť v brance! – 14:0.
     
    76
    Česko právě vstřelilo branku! Třináctá branka výběru Lukáše Trejtnara! Po krásné akci se prosazuje náš nejstarší hráč v týmu, LUBOŠ NACHTNEBL! – 13:0.
     
    75
    Samozřejmě budeme našemu dnešnímu soupeři přát v následujících bojích hodně štěstí, ale určitě by se měli nad svým dnešním výkonem pozastavit.
     
    74
    Fanoušci Jížní Korei se přidávají k našim fanouškům a aspoň my jim přinášíme radost, když to nezvládli jejich svěřenci..
     
    72
    Sledujeme hluchou pasáž hry, ani jeden tým se nikam nežene. Zaplněný areál v Sunshine Coast se baví a znovu vidíme tradiční mexické vlny.
     
    70
    Ondřej Kočí je deset minut od své první vychytané nuly na tomto šampionátu. A musíme říct, že dnes neudělal žádnou chybu a celou dobu stojí v brance velmi jistě a přesvědčivě.
     
    69
    Hra se pomalu přesouvá do poslední desetiminutovky. Oba týmy budou rádi, až tento zajímavý zápas skončí.
     
    66
    Bernat mohl přidat svou druhou branku v zápase, jeho střelu ale vyráží brankář na rohový kop a drží svůj tým!!
     
    64
    Už přes hodinu sedím u tohoto zápasu a přemýšlím, co bych vyzdvihl na hře našeho soupeře, nebo jak bych ho alespoň trochu pochválil. I přes letité zkušenosti je to velmi těžký úkol něco vymyslet.. Takže pro všechny, kdo máte fantazii, tak si můžeme něco představit. Nechám to na vás.
     
    62
    Česko právě vstřelilo branku! Znovu se mění skóre po rohovém kopu! Na centr si tentokrát naskočil LADISLAV BERNAT, který zkušeně zakončil a poprvé na šampionátu je zapsán do listiny střelců! – 12:0.
     
    60
    Druhý poločas je veden v tréninkovém tempu našeho týmu, i tak lehce navyšuje skóre. Uvidíme, kde se číslovka zastaví. Jižní Korea se na nic nezmůže a vypadá to, že po dnešku se jim fotbal dost znechutí.
     
    57
    Česko právě vstřelilo branku! Jedenáctá branka je na světě. Pátý hráč, který dává druhou branku v zápase, je DAVID KINTR! Ten měl lehkou práci v zakončení, míč jako na zlatém podnose mu připravil Točík s Němcem. – 11:0.
     
    55
    Česko stále drží míč na svých kopačkách, nikam se však hráči nehrnou a pomalu vyhlíží konec utkání. Stále ale máme před námi zhruba pětadvacet minut.

    David Bochňák

    Góly: 4. Hála, 7. Točík, 8. Němec, 17. Svoboda, 19. Kintr, 22. Hladiš, 24. Hladiš, 25. Němec, 32. Točík, 43. Svoboda, 57. Kintr, 62. Bernat, 76. Nachtnebl, 77. Točík, 78. Točík


    Česko: Ondřej Kočí – Daniel Malý, David Chmela, Jan Němec, Ladislav Šindelář, Luboš Nachtnebl, Lukáš Trejtnar, Šimon Chlapovič, Václav Svoboda – David Kintr, Ladislav Bernat, Pavel Buchvald, Petr Hladiš, Roman Hála, Vladimír Teplan – Daniel Točík
    Tréner: Lukáš Trejtnar

    Južná Kórea: Seung Ryeol Park – Changhwan Kim, Daeyoung Kim, Jaehyun Oh, Jinwook Park, Junyoung Kim, Tea Hyeon Kim – Inuk Yeo, Jae Yoon Youm, JaeHo Shim, Kyung Tae Hong, Sanghoon Lee, Yoon-Seok Kim, Inchang Hwang, Jae Chul Lee – Bohyuk Seo, Sudong Park, Junghwan Kim, Heekang Choi, Tae Kyun Yoon