Argentína – USA 4:1 (kon.) | Holandsko - Francúzsko 6:2 (kon.)
koniec udalosti
Holandsko - Francúzsko

6:2

(0:0, 1:0, 3:1, 2:1)

cz Sobota 27.07.2024, 20:15 • Stade Yves-du-Manoir 2, Paříž • Olympijské hry - pozemný hokej - ženy • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    50
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!

    Gólostroj favorizovaného celku pokračuje! Je to však teprve druhý zásah Nizozemek ze hry. V prostoru před brankou se zdárně otočila MARIJN VEENOVÁ, která i v pádu překonala francouzskou brankářku.
     
    48
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!

    Favorizovaný celek přidává čtvrtý zásah z trestného rohu! Opět přišla tradiční rozehrávka na YIBBI JANSENOVOU, která tentokrát udeřila zakončením na vzdálenější tyč.
     
    46
    Francie právě vstřelila branku!

    Domácí výběr ukazuje Nizozemkám, že i Francie dokáže udeřit z trestného rohu! Tvrdou ránu PAOLY LE NINDREOVÉ si za záda vlastní brankářky nešťastně tečovala jedna z Nizozemek!
     
    45
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!

    Favorizovaný celek potvrzuje nadvládu! Nizozemsko opět dokázalo udeřit po trestném rohu. Po prakticky totožné rozehrávce opět zakončovala YIBBI JANSENOVÁ, která během třetí části nastřílela Francii hattrick!
     
    35
    Francie právě vstřelila branku!

    Domácí outsider se dočkal gólové radosti! Krátce po rozehrávce dostala přihrávku za obranu osamocená YOHANNA LHOPITALOVÁ, která bekhendem rozjásala solidně zaplněný stadion.
     
    35
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!

    Favorizované Nizozemky opět udeřily po trestném rohu! De Waardová přiklepla míček YIBBI JANSENOVÉ, která střelou k tyči vstřelila svou druhou branku v utkání.
     
    34
    Z trestného rohu byla zajímavá příležitost Nizozemska! První ránu francouzská brankářka vyrazila jen k Moesové, která z dorážky trefila nohu domácí gólmanky!
     
    32
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!

    Hned v úvodu třetí čtvrtiny přidává Nizozemsko i druhou branku! Po dobře sehraném trestném rohu dostala prostor pro zakončení YIBBI JANSENOVÁ, která zamířila k levé tyči.
     
    29
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!

    Favorizovaný celek se na konci druhé čtvrtiny dostává do vedení! Po průniku z levé strany dostala prostor FREDERIQUE MATLAOVÁ, která tvrdou ránou poslala míček mezi nohy francouzské brankářky!
     
    16
    Gól nakonec skutečně neplatí! Video v závaru před francouzskou brankou našlo přestupek proti pravidlům.
     
    16
    Nizozemky sice dokázaly poprvé v utkání překonat francouzskou brankářku, jenže celá situace se ještě zkoumá na videu!
     
    4
    Ehrmannová je v úvodu hrdinkou domácího celku! Po zákroku proti ráně do středu branky si poradila i s dorážkou Albersové směřující k pravé tyči!

    Tomáš Kubečka

    McCleanová (TTO), Tanová (SGP)
    Branky a úvodní sestavy
    Branky:
    29. Matlaová, 32. Jansenová, 35. Jansenová, 45. Jansenová, 48. Jansenová, 50. Veenová - 35. Lhopitalová, 46. le Nindreová

    Nizozemsko: Veenendaalová - Moesová, de Waardová (C), Jansenová, van Laarhovenová, Albersová, Verschoorová, Koolenová, Matlaová, Burgová, Sandersová.
    Náhradníce: Fokkeová, Postová, Jochemsová, Veenová, Nunninková.

    Francie: Ehrmannová - Clotová, Ponthieuová (C), le Nindreová, Lhopitalová, Delemazureová, Arnaudová, van Bolhuisová, Lardeurová, , Garotová, Gaspariová.
    Náhradníce: Lahlahová, Verrierová, Duffreneová, Verzuraová, Schubertová.