Popoludňajší program (kon.) | Večerný program (kon.)
koniec udalosti
Večerný program

cz Sobota 27.07.2024, 20:00Olympijské hry - box
     
    Dnešní boxerský program je u konce. Zítra se v Paříži plynule pokračuje a vy ho s námi můžete sledovat tentokrát ve třech blocích. K odpolednímu a večernímu totiž přibude i dopolední. (22:29:43)
     
    Program skončil.
     
    9
    Kaan Aykutsun zvítězil v poměru 4:1! Ve třetím kole nebyl tak aktivní a Ital dostal body od dvou rozhodčích, přičemž u jednoho měl dvakrát lepší kolo. Přesto je to pro Turka postup s naprostým přehledem.
     
    9
    Turek si je vědom, že je lepší. Už si hodně drží odstup a nic neriskuje. V této váze přeci jen jedna povedená rána může hodně zamíchat kartami.
     
    9
    Ve druhém kole už nebylo pochyb, kdo je pánem ringu. Cavallaro se snažil útočit, ale víc schytával, než rozdával. Všech pět rozhodčích určilo jako vítěze Aykutsuna.
     
    9
    První kolo si bezpečně pohlídal Kaan Aykutsun. Itala ale nemůže podceňovat, měl několik hodně dobrých úderů, proto také získal na svou stranu jednoho rozhodčího.
     
    9
    Posledním duelem programu bude střetnutí v kategorii do 80 kilogramů mezi Turkem Kaanem Aykutsunem a Italem Salvatorem Cavallarem.
     
    8
    Bazarbay Muchammedsabyr vyhrál tento zápas s naprostým přehledem 5-0!
     
    8
    A hned na začátku třetího kola zasypal Španěla sprškou tvrdých úderů. V tomto zápase je v podstatě hotovo. Ibarreche by musel knockoutovat soupeře, což ale nehrozí s ohledem na styl Kazachstánce, který kontroluje dění v ringu.
     
    8
    Kazachstánský boxer má utkání pod kontrolou. Ve druhém kole sice Ibarreche kousal, ale i tak prohrál 1:4.
     
    8
    První kolo suverénně ovládl kazachstánský boxer. Muchammedsabyr měl výbornou obranu, ještě lepší protiútoky a Španěl se k ničemu pořádně nedostal. Musí se razantně zlepšit.
     
    8
    Bazarbay Uulu Muchammedsabyr (KAZ) a Oier Ibarreche Conde (ESP) jsou aktéři dalšího souboje v ringu. Toho předposledního.
     
    7
    A další parádní kombinace! Spodní, zadní, přední – rozhodčí podruhé počítá a ukončuje zápas technickým KO! Erislandy Alvarez postupuje do druhého kola.
     
    7
    Tak poprvé v dnešním programu jsme viděli takový úder, který poslal borce k zemi! Alcarezovi se povedlo sestřelit Umeho!
     
    7
    Aktivita je jedna věc, ale zásahy druhá. A v tom byl lepší Alvarez, který vyhrál první kolo na celé čáře.
     
    7
    Oba muži začali zápas dost opatrně. Nechtějí si soupeře pustit k sobě a tančí kolem sebe. Větší aktivitu se snaží tvořit Ume.
     
    7
    A dostáváme se opět k mužům. V kategorii do 63,5 kilogramu se jako první utkají Kubánec Erislandy Alvarez a John Ume z Papuy Nové Guiney.
     
    6
    Postup do dalšího kola může slavit Jajaira Gonzalezová, která porazila Estelle Mosselyovou 4:0 na body.

    Jan Vojkůvka