Švajčiarsko – Česko 0:4 (kon.)
koniec
Švajčiarsko
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
Česko
cz Nedeľa 28.07.2024, 13:00Reprezentácia do 18 rokov
Partner:
     
    57:40
    Další velkou šanci Švýcarů zneškodnil svým zákrokem Michal Oršulák, který zatím drží čisté konto.
     
    57:07
    Vyloučení v týmu Česka:
    Jakub Seidl – 2. minuty, příliš mnoho hráčů na ledě.
    50:47 POLETÍN - 0:4
     
    50:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další český gól! Po svižném přechodu středního pásma předal Adam Novotný puk na Adama Benáka, který viděl ještě lépe postaveného TOMÁŠE POLETÍNA, který už neměl problém zcela osamocený zakončit svojí šanci. Asistence: Adam Benák a Adam Novotný.
     
    48:10
    Velká šance Švýcarů! Po vybojovaném puku Etter přihrál na lépe postaveného Arthura Dandoise, ale Oršulák se výborně přesunul a švýcarského útočníka vychytal.
    45:40 ČIHAŘ - 0:3
     
    45:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásná kombinace! Po zavezení puku do pásma od Seidla, který jej následně na Rozsívala a ten celou situaci ještě vylepšil na svého spoluhráče VOJTĚCHA ČIHAŘE, který už neměl problém zakončit. Asistence: David Rozsíval a Jakub Seidl.
     
    43:25
    Velká šance! Po přihrávce od Schmida byl zcela osamocen před brankou Noel Bláha, ale ve velké šanci brankáře Oršuláka nepřekonal.
     
    41:05
    Vyloučení v týmu Švýcarska:
    Lauro Peter – 2. minuty, hákování.
     
    37:51
    Vyloučení v týmu Česko:
    Rostislav Šilhavý – 2. minuty, hrubost.
    27:06 MIKEL - 0:2
     
    27:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi vedou 2:0! Po vyhraném buly Pavlíka puk směřoval na obránce TOMÁŠE MIKELA, který se dostal až před brankáře a následně zakončil střelou pod horní tyčku. Asistence: Dominik Pavlík.
     
    16:35
    Vyloučení v týmu Česko:
    Tomáš Poletín – 2 minuty, hákování.
     
    15:14
    Velká šance! Z křídla se před brankáře dostal David Rozsíval, ale svojí šanci neproměnil, a tak pokračujeme stále za stavu 1:0 pro Česko.
    10:00 NOVOTNÝ - 0:1
     
    10:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se ujímají vedení! Krásnou kombinaci zakončil do prázdné branky ADAM NOVOTNÝ a využívá tak přesilovku. Asistence: Tomáš Poletín a Vít Záhejský.
     
    09:27
    Vyloučení v týmu Švýcarska:
    Lucien Lehmann – 2 minuty, podrážení.

    Robert Čuma

    Góly a asistencie: 10. Novotný (Poletín, Záhejský), 28. Mikel (Pavlík), 46. Čihař (Rozsíval, Seidl), 51. Poletín (Benák, Novotný)


    Švajčiarsko: Birchler (Steinmann) – Moret, Nappiot, Lehmann, Van der Kaaij (C), Schmidt, Sauser, Cuesta, Heyer – Mundy, Bláha, Mundy – Peter, Kneubuhler, Aeschlimann – Hasler, Lehmann, Von Rohr – Etter, Aebli, Dandois
    Tréner: Fabio Schumacher

    Česko: Oršulák (Štěbeták) – Mrtka, Černý, Malínek, Dravecký, Seidl, Mikel, Šilhavý, Holub – Poletín (C), Benák, Novotný – Čihař, Záhejský, Pekař – Bartovič, Pavlík, Rozsíval – Šámal, Kucharčík, Švančara – Fasner, Hrubý
    Tréner: David Čermák