Indie – Španělsko 2:1 (kon.) | Německo – Nizozemsko 1:1, 1:3 na pen. (kon.)
koniec udalosti
Indie – Španělsko

2:1

(0:0, 1:1, 1:0, 0:0)

cz Štvrtok 08.08.2024, 14:00 • Stade Yves-du-Manoir 1, Paříž-Colombes • Olympijské hry - pozemný hokej - muži • O 3. miesto
Predzápasové kurzy
     
    59
    Srídžeš Parattu Ravíndran vyráží Mirallesovu ránu po trestném rohu do výšky. Menini reflexivně zvedl hůl nad hlavu a sklepl míček vedle jeho pravé tyče.
     
    49
    Indové měli velké štěstí! Lacalle nastřeloval míček před bránu, po šikovné teči Reyného ho vytěsnil Ravíndran nevěda jak betonem těsně vedle své levé tyče.
     
    44
    O hattrick z trestných rohů se pokušel Harmanprít Singh, jeho ránu k pravé tyči si však tentokrát Calzado pohlídal a vyráží míček do strany.
     
    40
    Po trestném rohu vyrážel Ravíndran prudkou střelu Josého Basterry před sebe, kde se míček poodrážel roztodivně od tří útočících hráčů a skončil po dorážce v síti, jenže branka neplatí, protože již předtím se Recasens dotkl míčku tělem.
     
    30
    Indie vstřelila branku!
    Čtvrt minuty před poločasovou přestávkou prostřelil po trestném rohu HARMANPRÍT SINGH španělskou obranu, u levé tyčky prošel míček mezi nohama hlídajícího Rodrígueze a je vyrovnáno.
     
    29
    Po rozehrávce trestného rohu pálil k levé tyči Amit Rohidas, na čáře však skvěle zasáhl svou holí jeden z bránící čtveřice.
     
    28
    Tentokrát již Lacalle dostal míček od Clapése přesně na hůl a jeho střelu zastavuje tyč! K dorážce se nedostal úplně volný Basterra, odražený míček přiklekl betonem brankář Ravíndran.
     
    25
    Z protiútoku měli obrovskou šanci na zvýšení hráči z Pyrenejského poloostrova. Clapés se uvolnil na levé straně, mohl zakončovat z úhlu sám, ale zvolil přihrávku před bránu, kde však padající Lacalle míček promáchl.
     
    18
    Španělsko vstřelilo branku!
    Z trestného úderu otevírá skóre ranou do šibenice Marc MIRALLES.
     
    18
    Možná klíčový okamžik zápasu! Penalta pro Španělsko po faulu Manpríta Singha na Clapése, kterému míček do kruhu krásně posunul Borja Lacalle.

    Karel Jedlička

    van Bunge (NED), Göntgen (GER)
    Sestavy:
    Indie:
    Ravíndran - Sandžaj, Harmanprít Singh /C/, Sumit, Rohidas - Manprít Singh, Hardik Singh, Šamšer Singh - Abhišek, Mandíp Singh, Suchdžít Singh (Džarmanprít Singh, Gurdžant Singh, Upadhjaj, Pal, Prasad).
    Trenér: Craig Fulton.

    Španělsko:
    Calzado - Alonso, Bonastre, Gispert, Rodríguez - Cunill, Clapés, Miralles /C/, Menini - Basterra, Reyné (Recasens, Vizcaino, de Ignácio, Vilallonga, Lacalle).
    Trenér: Maximiliano Caldas.
    Branky:
    30. a 33. Harmanprít Singh - 18. Miralles z pen.