Tisková konference Berani Zlín (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference Berani Zlín

cz Piatok 23.08.2024, 10:40Tlačové konferencie
     
    Tisková konference skončila. (10:56:09)
     
    Jiří Korec (primátor města Zlín): "Podpora města zůstává stejná a neuvažovalo se vůbec o tom, že při získání partnerů by se měla snížit. Vnímáme, že sport ve Zlíně má být atrakce pro občany jak z města tak i z kraje. Jsou to věci ke Zlínu nemyslitelně patří. Snížení podpory není vůbec na stole a bylo by to nefér vůči partnerům."
     
    Petr Ingr (předseda představenstva RI OKNA): "Sestup byl pro mě zklamáním a přirovnal bych to k trestnému činu, kterého se dopustili bývalí úředníci. Ale všechno špatné je pro něco dobré."

    "Už jako dítě jsem ve Zlíně chodil na hokej. Když jsme vystřídali společnost Hamé jako titulární sponzor, tak jsem pravidelně navštěvoval zápasy. Chodil jsem i v poslední době na zápasy, zejména na play-off."
     
    Jan Pravda (generální manažer Berani Zlín): "Je začátek sezony a rozpočet je daný, ale významně nám tento partner pomůže. My se budeme snažit dál, abychom získali i další partnery."

    "Mohu sdělit, že to je od roku 2016 nejvýznamější kontrakt, který se klubu povedlo podepsat."
     
    Petr Ingr (předseda představenstva RI OKNA): "Ve smlouvě je i část finančních prostředků, které jsou motivační složkou pro klub, pro tým i pro samotné hráče."
     
    Nyní bude odhaleno nové logo klubu, které doplňuje název RI OKNA.
     
    Jiří Korec (primátor města Zlín): "Je to významný krok, protože klub získal významného partnera. Ukázalo se, že klub funguje koncepčně a po nelehkém období funguje koncepční práce od mládeže po A-tým. Postupně jde vidět, že hokej ve Zlíně nabírá správný směr a potvrzuje to zájem partnerů."
     
    Petr Ingr (předseda představenstva RI OKNA): "Říkám, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, ale dostali jsme nabídku, kterou jsme zvažovali a domluvili se s panem Pravdou. Věřím, že budou naplněny vize a bude se hrát hokej na nejvyšší české úrovni, tak jako se tu hrál přes padesát let."
     
    Jan Pravda (generální manažer Berani Zlín): "S velkým potěšením vítám do klubu nového generálního partnera. Než ale zmíním jeho název, tak bych rád řekl, že jsme na tom pracovali dlouho a povedlo se to s regionální značkou. Od nové sezony poneseme název RI OKNA Berani Zlín. Domluvili jsme se včera na víceleté smlouvě, takže tento název klub ponese více sezon. Moc děkuji panu Ingrovi a jeho týmu, kteří pracovali na této změně."
     
    Tisková konference začíná.
     
    Účastníci tiskové konference:
    Jiří Korec (primátor města Zlín)
    Petr Ingr (předseda představenstva RI OKNA)
    Jan Pravda (generální manažer Berani Zlín)
    Libor Kožík (marketingový manažer Berani Zlín)
     
    Hokejový klub Berani Zlín svolal na pátek 23. srpna mimořádnou tiskovou konferenci, která se uskuteční v prostorách restaurace U Beranů v Trinity Bank Aréně Luďka Čajky.

    Co se dozvíme? To je zatím velkou otázkou a můžeme pouze spekulovat. Jediným potvrzeným účastníkem je generální manažer klubu Jan Pravda, kterého doplní dva hosté.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:30.

    David Šimon