Osasuna – Mallorca 1:0 (kon.) | Barcelona – Bilbao 2:1 (kon.) | Getafe – Rayo Vallecano 0:0 (kon.)
Espanyol – Sociedad 0:1 (kon.)
koniec
RCD Espanyol Barcelona
0:1 (0:0)
Real Sociedad San Sebastian
cz Sobota 24.08.2024, 21:30 • RCDE Stadium (Barcelona) • Španielska LaLiga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:30.
     
    Příjemnou sobotu u sledování španělského fotbalu! V katalánské metropoli bude dnes večer živo, Espanyol totiž v domácí premiéře pohostí Real Sociedad.
     
    RCD ESPANYOL BARCELONA

    Espanyol prožívá těžké období. Odvěký rival Barçy ještě před pěti lety figuroval v pohárech, od té doby ale prožil hned dva sestupy a nyní se pokouší se znovu usadit ve španělské nejvyšší soutěži. Ve druhé lize sice loni skončil až čtvrtý, vstupenku do LaLigy si ovšem zajistil výhrami nad Gijónem a Oviedem v play-off.

    Úvodní kolo nového ročníku pak svěřencům trenéra Gonzáleze postavilo do cesty dalšího nováčka, a sice Valladolid. Duel na severovýchodě Španělska rozhodl jen jediný gól, který už ve 23. minutě vstřelil domácí Moro, a Barcelonští tak mají na kontě nulu. Budou dnes bodovat doma proti San Sebastianu?
    Přetaví Espanyol tvrdou přípravu v první body?
     
    REAL SOCIEDAD SAN SEBASTIAN

    San Sebastian prožil velmi hořký vstup do sezóny, a dnešní bitva v Barceloně tak pro něj bude otázkou nápravy reputace. Šestý tým uplynulého ročníku, který na podzim čekají bitvy v hlavní fázi Evropské ligy, totiž na své půdě překvapivě podlehl Vallecanu. Výsledek 1:2 v samotném závěru mírnil Zubimendi.

    Fanoušky Sociedadu tak může zatím těšit snad jen fakt, že se zpět do tréninku v týdnu zapojil klíčový obránce Igor Zubeldia. Sedmadvacetiletý rodák z Azkotie byl mimo hru od dubna se zraněním hamstringů. Nechme se překvapit, zdali rovnou naskočí i do hry.
     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ ZÁPASY

    Espanyol byl loni druholigový, a poslední soutěžní klání mezi dnešními soky se tak datují do předminulé sezóny. V ní se z výhry dvakrát radoval San Sebastian, jenž nejprve uspěl doma 2:1 a následně i venku – tentokrát 3:2. Pro zajímavost jen doplňme, že Barcelona svého soupeře dosud naposledy porazila v listopadu 2021.

    Posledních pět zápasů ESB – RSC
    13. 2. 2023: Espanyol – San Sebastian 2:3
    18. 9. 2022: San Sebastian – Espanyol 2:1
    4. 4. 2022: San Sebastian – Espanyol 1:0
    28. 11. 2021: Espanyol – San Sebastian 1:0
    2. 7. 2020: San Sebastian – Espanyol 2:0
    Modrobílý souboj odstartuje v půl desáté večer.
     
    DNEŠNÍ DELEGACE

    Na dodržování pravidel bude dnes večer na RCDE Stadium dohlížet Mario Melero, který se na trávníku objeví v nové sezóně poprvé. Na stranách mu budou při jeho 174. kariérní odpískané bitvě ve španělské nejvyšší soutěži asistovat José Martínez a José García.
     
    Úvodní sestavy:

    RCD Espanyol Barcelona: Jo. García – El Hilálí, Kumbulla, Cabrera, C. Romero – Carreras, Gragera, Král, Puado (C) – Véliz, I. Cardona.
    Náhradníci: Fortuño, F. Pacheco – Sergi Gómez, Tejero, Oliván, Calero, Lozano, Bauzà, S. Sánchez, Aguado, P. Milla, A. Roca.
    Trenér: Manolo González.

    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Traoré, Elustondo, J. Pacheco, J. López – Becker, Zubimendi, Turrientes, Sergio Gómez – B. Méndez, Oyarzabal (C).
    Náhradníci: Marrero, Arana – U. González, Aramburu, Jon Martín, A. Muñoz, Kubo, Olasagasti, Marín, Magunazelaia, Sučić, Sadiq.
    Trenér: Imanol Alguacil.

    Rozhodčí: Melero – J. Martínez, J. García.
     
    Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemný sobotní večer, utkání začíná za pár minut. Níže si v mezičase můžete prohlédnout dnešní kompletní sestavy.
    Dnes večer započne španělská mise Alexe Krále.
     
    Oba celky nastupují na hrací plochu. Modrobílé pruhy si dnes mohou obléknout pouze domácí, a hosté tak byli nuceni sáhnout po své zlato-černé sadě.
     
    Úvodní výkop obstará Espanyol, jdeme na věc!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Barcelonští utkání zahájili neúspěšným dlouhým nákopem, který končí u připraveného Remira.
     
    2
    Pozor, hned zkraje utkání je ve vzduchu penalta pro Espanyol! Král vyslal pěkným balónem do útoku Vélize, kterého ve vápně doběhl a zřejmě stáhl na trávník Traoré! Věc bude zřejmě zkoumat VAR; uvidíme, jak rozhodne...
     
    3
    Ne ne, pokutový kop neuvidíme, Traorého počínání se vešlo do mezí pravidel. Sociedad se dostává k balónu a rozjíždí kombinaci na středu pole.
     
    4
    Domácí se s tím nemažou a snaží se rychle prolomit bezgólový stav. El Hilálí po souhře s Carrerasem nasměroval míč do obránce a vybojoval roh.
     
    5
    Espanyol opravdu začal skvěle. Romero poslal míč do vápna na Puada, jehož následná střela se ovšem mezi tři tyče nevešla. Balón šel nad břevno.
     
    6
    Tenhle gól, pokud by k němu tedy došlo, by si García za rámeček opravdu nedal! Rozehrávající gólman se nechal překvapit vysunutým Oyarzabalem, od kterého se balón odrazil těsně vedle přední tyče! Moc nechybělo!
     
    8
    Real Sociedad po velmi vlažném úvodu pomalu získává půdu pod nohama. Oyarzabal se po průniku do šestnáctky natáhl ke střele, tu ale zblokoval Král.
     
    9
    Barcelonští získávají vhazování na polovině soupeřů, míč se do zámezí odrazil od Javiho Lópeze.
     
    10
    Cardona se gestem omlouvá Vélizovi, kterému chtěl naservírovat míč mezi obránce. Do přihrávky ale dal až moc razance, balón spadl až k Remirovi.
     
    11
    Přetaženému pasu tentokrát čelil pro změnu García. Hra se přelévá ze strany na stranu, slušně zaplněné ochozy na RCDE Stadium se rozhodně nenudí.
     
    12
    Nutno nicméně podotknout, že dění se oproti úvodu zdánlivě uklidňuje a zavírá. Oba celky si začínají počínat rozvážněji, přičemž častěji jsou u míče hosté.
     
    13
    Traoré si po souboji s protihráčem těsně před vápnem chtěl vymodlit standardku, ale rozhodčí nechává hru běžet dál. Espanyol startuje dopředu.
     
    15
    Véliz znovu zbytečně dobíhal dlouhý míč. Barcelonští sází hlavně na brejky, ale zatím naprosto bezúspěšně. Hra bude pokračovat rozehrávkou Remira.
     
    16
    Zubimendi před svou svatyní našel Cardonův centr a vyrazil ho ven z vápna. Svěřenci kouče Gónzaleze se ale i nadále drží v ofenzívě a snaží se tlačit.
     
    17
    San Sebastian uklidňuje hru. Balón mají na kopačkách jeho stopeři, kteří ho drží za středovým kruhem.
     
    18
    Hosté se dnes zatím v útoku trápí, ani z další akce Garcíu nepotrápili. Gólman stále čeká na zákrok.
     
    19
    Carreras se u postranní čáry dostal k ujíždějícímu míči a ukvapeně jej nasměroval do šestnáctky, avšak jen do míst, kde stál číhající protihráč.
     
    20
    Becker byl čistě odzbrojen dobře načasovaným skluzem na kraji domácího vápna, Espanyol se ujímá balónu a může se vrátit zpět před Remira.
     
    21
    V útoku dosud nepříliš výrazný baskický celek začíná pomalu vystrkovat růžky. Turrientes na sebe upoutal pozornost střelou zpoza vápna, byť nepřesnou.
     
    22
    Zaplněným stadionem v Barceloně se nyní nesl minutu dlouhý potlesk na počest bývalého kapitána RCD Daniela Jarqueho, jenž na začátku srpna 2009 zemřel v pouhých 29 letech po srdeční příhodě.
     
    24
    Pojďme se nicméně vrátit zpět k tomu, co se děje na hřišti. Hosté získávají standardku na levém křídle, kterou podle všeho zahraje právě Turrientes.
     
    25
    Na trávníku tentokrát končí Oyarzabal, Real Sociedad si zkusí volný kop tentokrát z opačné strany. A nutno podotknout, že podstatně blíže k bráně.
     
    26
    García měl poprvé v utkání práci a rovnou to neměl jednoduché! Gómez nařízený kop přetavil v nebezpečnou ránu pod břevno, kterou domácí brankář rukou vysunul nad svou bránu!
     
    27
    Dění znovu zastavuje faul, tentokrát ale z dílny hostů. Véliz se zvedá z trávníku, přičemž rozhodčí využívá příležitosti a nařizuje pauzu na občerstvení.
     
    29
    Traoré se odmítl se odlepit od útočícího protihráče, Remiro bude za malou chvíli rozehrávat.
     
    31
    Uff, tohle nikdy nevidíme rádi. Becker na středu hřiště při bránění balónu tvrdě odstrčil protihráče – tak tvrdě, že si celou situaci zřejmě prohlédne VAR.
     
    32
    Hra nakonec běží dál, a to i s Beckerem na trávníku. Real Sociedad hledá cestu do útoku.
     
    33
    V posledních momentech jsou aktivnějším týmem na hřišti hosté, kterým se ale nedaří něco vymyslet vpředu. Obrana Espanyolu pod výraznějším tlakem není.
     
    35
    Standardka Realu vedla k trochu chaotické situaci v domácí šestnáctce, během které García zkrotil divoký balón a odkopl jej daleko od své brány. Zdá se ale, že když se po míči prvně natahoval, dost možná zasáhl do obličeje zjevně otřeseného Pacheca...
     
    36
    Pacheco je na nohou a zdá se, že bude moci pokračovat. K mírnému kontaktu mezi ním, Garcíou a dalším protihráčem skutečně došlo, ale nezdá se, že by z toho měla nakonec vyplynout penalta.
     
    37
    Oba celky hrají v plném počtu, hostující zadák je zpět. San Sebastian se pokusil dostat dopředu přes levé křídlo, přihrávku na Beckera ale vystihl sok.
     
    38
    Král znepříjemňoval život Turrientesovi, jenž se rozhodl míč pro jistotu poslat dozadu na trojici zadáků Sociedadu. Espanyolu se nedaří se zmocnit balónu.
     
    39
    Becker byl přistižen v postavení mimo, aktivní hosté ztrácí míč a uvidíme rozehrávku Barcelony.
     
    40
    Po velmi dlouhé době bylo krátce živo pro změnu na druhém konci bitevního pole. Puado z hranice pokutového území vypálil mimo Remirovu bránu.
     
    41
    Traoré se navzdory dotěrnému protihráči na pravém kraji vápna přeci jen dostal k centru, který ale domácí obrana bez výraznějších obtíží uhasila.
     
    43
    První poločas se na RCDE Stadium dohrává v poměrně klidném tempu. Uvidíme, co přinese nastavení.
     
    44
    Méndez vyhlížel nabíhajícího spoluhráče v barcelonském vápně, ale García si udržel přehled o pozici míče, parádně na centr naskočil a zkrotil ho.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje 4 minuty.
     
    45+1
    Král se v novém působišti uvádí velmi slušně. Na křídle se nejprve dostal přes Oyarzabala a z následného souboje se Zubimendim vytěžil rohový kop.
     
    45+2
    Domácí si ale ani tentokrát pro Remira nepřipravili nějakou zapeklitost, gólman odkopává.
     
    45+3
    Barcelonští to zkouší ještě jednou, z dalšího rychlého výpadu před Remira získali vhazování.
     
    45+4
    Véliz pravděpodobně uzavřel nastavení střelou, která mířila přesně do středu svatyně. Gólman propagační střelu lapil, za chvíli uslyšíme hvizd sudího.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:36.
     
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na bránu: 1:1. Střely mimo: 2:2. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 6:7.
     
    Úvodní poločas je v Barceloně minulostí. V uplynulých pětačtyřiceti minutách jsme sledovali relativně vyrovnanou podívanou s menším počtem šancí na obou stranách, ani jeden celek se nicméně zatím neprosadil. Oba kluby tak do pauzy míří za bezgólového stavu a my uvidíme, co nám nabídne blížící se druhé dějství.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Pouhých patnáct sekund po startu druhé půle se poprvé přerušuje. Zubimendi za kruhem nevybíravě sestřelil Vélize; je z toho tedy volný kop pro Barcelonu.
     
    47
    Real Sociedad je v úvodních momentech poločasu častěji na balónu, ale nedaří se mu prorazit vpřed. Trendy nastavené před přestávkou tak pokračují.
     
    48
    Hosté měli zaděláno na velmi slušnou šanci, jenže Mendéz krátkou přihrávku z pravého křídla tečoval pár čísel vedle přední tyče. García si jistě oddechl.
     
    49
    San Sebastian stupňuje svou aktivitu, zatímco Espanyol se svými soupeři zdánlivě ztrácí krok. Uvidíme, jak si poradí s následujícím rohem baskického celku.
     
    51
    Poprvé dnes večer padla žlutá karta, černého Petra si vytáhl Beñat Turrientes (RSC). Záložník na středu hřiště zatáhl za dres postupujícího El Hilálího.
     
    52
    Odpískán další faul proti hostům, tentokrát se provinil Pacheco. Žlutou kartu ovšem paradoxně dostává Alejo Véliz (ESB), jenž byl protivníkem podržen, a to za zbytečná teatrální gesta na adresu rozhodčího.
     
    53
    Hráči ve zlatém mají hru plně pod kontrolou, Gragera jejich souhru na půlicí čáře zastavil nedovoleným zákrokem. Tentokrát se to obešlo bez kartónku.
     
    55
    Espanyol měl zničehonic obrovskou příležitost jít do vedení, která ale zůstává nevyužita! Velmi slibný brejk po pravé straně vedl k přihrávce na Vélize, kterému ale míč vůbec nesedl. Z druhé vlny to pak zkusil další borec v modrobílém, jehož pomalé zakončení zneškodnil protihráč na brankové čáře! Neuvěřitelná situace!
     
    56
    Hra se vrací zpět ke Garcíovi, Real Sociedad dostává šanci udeřit z dalšího rohového kopu.
     
    57
    No, jak tohle popsat... Postranní sudí zřejmě odpískal ofsajd, který ale, velmi mírně řečeno, moc nedával smysl. To se nelíbilo Mikelu Oyarzabalovi (RSC) a výsledkem hlasitých protestů je žlutá karta.
     
    59
    Hosté stále neúnavně buší na zavřená vrata barcelonského výběru, který se od začátku druhého poločasu drží takřka výhradně v defenzívě.
     
    60
    Espanyol nakonec fakt, že se Véliz po rychlé akci ve vápně nedostal k míči, nemusí mrzet. Celému výpadu totiž podle všeho předcházelo postavení mimo hru.
     
    61
    Na druhém konci hřiště zkusil štěstí Méndez, García si ale s propagační střelou hravě poradil.
     
    62
    Odpískán útočný faul celku z Barcelony, pochopitelně k nelibosti publika. Převahu hostů ve druhém poločase dokládá i statistika držení míče – 30 % : 70 %.
     
    63
    Domácí ovšem prožívají povedenou pasáž a nyní dostávají šanci Romera potrápit z rohového kopu.
     
    64
    Elustondo se pomalu zvedá z trávníku, ve vápně došlo k nedovolenému kontaktu mezi ním a protihráčem. Espanyol znovu ztrácí míč skrz nedisciplinovanost.
     
    65
    Dění v nejbližší době přeruší první hostující střídání, které bude dle všeho rovnou trojnásobné.
     
    66
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian (1/5):
    ze hřiště odchází Brais Méndez, přichází Jon Ander Olasagasti.
     
    67
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian (2–3/5):
    ze hřiště odchází Beñat Turrientes, přichází Takefusa Kubo,
    ze hřiště odchází Mikel Oyarzabal, přichází Umar Sadiq.
     
    68
    Střídání v týmu RCD Espanyol Barcelona (1/5):
    ze hřiště odchází Irvin Cardona, přichází Brian Oliván.
     
    69
    Oliván se jen pár sekund po příchodu na trávník blýskl parádní přihrávkou z křídla, kterou vybídl Romera ke střele. Domácí mají k dispozici další rohový kop.
     
    70
    Barcelonští se drží v útoku. Král za vápnem přenechal míč Carrerasovi, jehož následnou ránu Véliz v pokutovém území tečoval vedle Remirovy brány.
     
    71
    San Sebastian kombinuje na levém křídle, nespěchá do útoku a hledá skulinu v rozestavení soupeřů.
     
    72
    Olagastiho balón z hranice šestnáctky jen proskákal kolem zadní tyče, García padal ke konstrukci zbytečně. Následuje krátká pauza na občerstvení.
     
    75
    Pojďme přestávku využít ke krátké exkurzi do říše statistik. Celkem je to na střely 5:4 z pohledu domácích, ale co se přesných týče, tam vedou hosté – 1:2.
     
    76
    Olivánova standardka Remira vážněji nepotrápila. Zdá se, že v Katalánsku vše spěje k remíze.
     
    77
    Po delší době byla k vidění výraznější šance, pod kterou byli podepsáni hráči Realu! Beckerův slabší pozemní centr se skrz vápno propadl až k Sadiqovi u zadní tyče, který jej ale nedokázal tečovat do prázdného prostoru v bráně!
     
    78
    San Sebastian je stále pevně usazený v útoku, Espanyolu se nedaří se zmocnit míče.
     
    80
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen jsme se dočkali zásahu a solidně zaplněné tribuny v Barceloně zničehonic ztichly! Střeleckou listinu duelu otevírá deset minut před koncem základní hrací doby TAKEFUSA KUBO, který za sebou na levé straně nechal Olivána a zakončil do horní části brány – 0:1!
    80. Takefusa KUBO - 0:1
     
    82
    Bleskovou odpověď mohl zařídit vysunutý Puado, který si ale nedokázal zpracovat míč před hostujícím vápnem. Balón tak spadl až k připravenému Remirovi.
     
    83
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian (4/5):
    ze hřiště odchází Hamari Traoré, přichází Jon Aramburu.
     
    83
    Střídání v týmu RCD Espanyol Barcelona (2–3/5):
    ze hřiště odchází José Gragera, přichází Antoniu Roca,
    ze hřiště odchází Jofre Carreras, přichází Álvaro Aguado.
     
    84
    Espanyol se nechce smířit s porážkou. V útoku se mu ale nedaří předvést nějakou akci, se kterou by defenzíva Sociedadu nepočítala. Remiro je bez práce.
     
    86
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian (5/5):
    ze hřiště odchází Sheraldo Becker, přichází Pablo Marín.
     
    87
    Střídání v týmu RCD Espanyol Barcelona (4–5/5):
    ze hřiště odchází Carlos Romero, přichází Pere Milla,
    ze hřiště odchází Omar El Hilálí, přichází Álvaro Tejero.
     
    88
    Dění se na RCDE Stadium hodně kouskuje, souvislejší pasáž hry jsme neviděli takřka od Kubova zásahu. Uvidíme, jestli se to po sérii střídání změní.
     
    89
    Kdyby z téhle akce padl gól, byl by to krásný fotbalový moment! Puado přetavil lehce tečovaný centr z pravého křídla v pěkné nůžky, jenže akrobatickým kopem balón nasměroval jen nad svatyni! Velká škoda pro Espanyol!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 8 minut.
     
    90+1
    Domácí tlačí na obranu baskického výběru. Ten momentálně hraje v oslabení, po předcházející akci byl totiž dlouze ošetřován obránce Elustondo.
     
    90+2
    San Sebastianu se navzdory početní nevýhodě podařilo ubránit roh, Barcelonští následně ztratili míč po nepřesné přihrávce na vzdálenější stranu vápna.
     
    90+3
    Cabrera centrem na zadní tyč vyzval ke střele Rocu, jehož prudké zakončení jen lízlo vnějšek hostující svatyně. Remiro nemusel zasahovat.
     
    90+4
    Trochu se zdá, že Espanyolu už nezbývají síly. Jeho hru dopředu nyní doprovází nepřesnosti.
     
    90+5
    Menší skupinky fanoušků v ochozech už míří k východům, Remiro bude za malou chvíli odkopávat.
     
    90+7
    Tady sudí neměl jinou možnost, než sáhnout po kartě. Sadiq se chtěl uvolnit na pravé straně, jenže Marash Kumbulla (ESB) jej zasáhl loktem do obličeje.
     
    90+8
    Espanyol má zřejmě poslední šanci upravit skóre, po dlouhém outu Olivána získal rohový kop.
     
    90+9
    Gólman García mohl být nečekaným hrdinou barcelonského výběru! Po Olivánově rohu totiž našel letící míč ve vápně, přičemž jeho hlavička ale zamířila jen do středu hostující svatyně! Remiro balón lapil, máme hotovo!
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:18.
     
    Barcelona hlásí dohráno; po tuhé bitvě Espanyolu s Realem Sociedad míří všechny body do Baskicka! Vše dlouho nasvědčovalo tomu, že duel skončí bezgólovou remízou, avšak ofenzivní trápení hostů nakonec v osmdesáté minutě prolomil střídající žolík Kubo a krásnou ranou do zadního horního rohu zařídil svému celku výhru. Domácí sice odhodlaně vzdorovali a vytvořili si poměrně dost solidních šancí, ale vyrovnané utkání tak jako tak opouští s prázdnou.
     
    LaLigu v příštím týdnu čeká dvojnásobná porce zápasů – přes týden vložené třetí kolo a o víkendu pak rovnou čtvrté. Espanyol má před sebou bitvy s madridskými kluby, Atléticem a Vallecanem, zatímco San Sebastian po derby s Alavésem vyrazí na půdu Getafe.
     
    Dnešní utkání sledovalo 20 900 diváků.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (23:44:01)

    Vojtěch Martinek

    Góly: 80. Kubo (Traoré)

    Karty:   52. Véliz (ESB), 90+7. Kumbulla (ESB) – 51. Turrientes (RSC), 57. Oyarzabal (RSC)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:18.
    RCD Espanyol Barcelona: Jo. García – El Hilálí (87. Tejero), Kumbulla, Cabrera, C. Romero (87. P. Milla) – Carreras (83. Aguado), Gragera (83. A. Roca), Král, Puado (C) – Véliz, I. Cardona (68. Oliván).
    Náhradníci: Fortuño, F. Pacheco – Sergi Gómez, Calero, Lozano, Bauzà, S. Sánchez.

    Tréner: Manolo González.

    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Traoré (83. Aramburu), Elustondo, J. Pacheco, J. López – Becker (86. Marín), Zubimendi, Turrientes (67. Kubo), Sergio Gómez – B. Méndez (66. Olasagasti), Oyarzabal (C) (67. Sadiq).
    Náhradníci: Marrero, Arana – U. González, Jon Martín, A. Muñoz, Magunazelaia, Sučić.

    Tréner: Imanol Alguacil.

    Rozhodca: Melero – J. Martínez, J. García.

    Diváci: 20 900