Bournemouth – Newcastle 1:1 (kon.) | Wolverhampton – Chelsea 2:6 (kon.) | Liverpool – Brentford 2:0 (kon.)
koniec
Wolverhampton Wanderers
2:6 (2:2)
Chelsea FC
Nedeľa 25.08.2024, 15:00 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    81
    Chelsea dala gól! Hostia pokračujú vo svojej kanonáde. Striedajúci hráči predviedli veľmi peknú kombináciu. Pedro Neto poslal prihrávku z ľavej straby do vápna, kde si zbehol JOÃO FÉLIX a ten krásnou strelou prekonáva domáceho brankára.
     
    63
    Chelsea dala gól! Deň otvorených dverí v domácej obrane pokračuje. Opäť Cole Palmer našiel na pravej strane pokutového územia NONIHO MADUEKEHO, ktorý utešenou strelou pridáva svoj tretí gól v zápase.
     
    58
    Chelsea dala gól! Domáci pokazili rozohrávku. K lopte sa dostal Cole Palmer, ktorý vysunul na pravom krídle dnes vynikajúceho NONIHO MADUEKEHO, ktorý prudkou a hlavne presnou strelou prekonáva domáceho brankára.
     
    49
    Chelsea dala gól! Hostia idú tretí krát v dnešnom zápase do vedenia! Cole Palmer poslal prihrávku na pravé krídlo, kde si loptu prebral NONI MADUEKE a ten si ju spracoval a presnou strelou prekonal domáceho brankára.
     
    45+6
    Tím Wolves práve strelil gól! Domáci dávajú hosťom gól do šatne! Na centrovanú loptu do vápna si zbiehal Mosquera, ktolý loptu posunul na malé vápno a tam nechytateľne zakončil JÖRGEN STRAND LARSEN!
     
    45
    Chelsea dala gól! Brankár hostí Sánchez výborne rozohral akciu. Dlhým nákopom vysunul do brejku Maduekeho. Pred ním odvrácal loptu nešťastne Mosquera, ktorý loptu poslal len do miest, kde si zbiehal COLE PALMER a ten dokázal prelobovať domáceho brankára.
     
    27
    Tím Wolves práve strelil gól! Domáci vyrovnávajú stav dnešného zápasu! MATHEUS CUNHA sa dostal v pokutovom území k lopte. Na ľavej strane bol úplne voľný a prudkou strelou prekonáva Sáncheza.
     
    2
    Chelsea dala gól! Hostia idú bleskovo do vedenia v dnešnom zápase. Fofana predĺžil centrovanú loptu z rohového kopu na zadnú tyč, kde bol úplne voľný NICOLAS JACKSON a ten poslal loptu za bezmocného brankára domáceho tímu.

    Lissko

    Góly: 27. Cunha, 45+6. Strand Larsen – 2. Jackson, 45. Palmer, 49. Madueke, 58. Madueke, 63. Madueke, 81. Félix

    Karty:   35. Ajt-Núrí (WOS), 72. Mosquera (WOS) – 41. Gusto (CHE), 44. Palmer (CHE), 73. Cucurella (CHE)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:12.
    Wolverhampton Wanderers: Sá – Doherty, Mosquera, T. Gomes, Ajt-Núrí (68. Dawson) – J. Gomes, Lemina (C) (90+1. Doyle) – Hwang (62. Podence), Bellegarde (68. R. Gomes), Cunha (68. Sarabia) – Strand Larsen.
    Náhradníci: Bentley – S. Bueno, Guedes, B. Traoré.

    Tréner: Gary O´Neil

    Chelsea FC: Sánchez – Gusto, W. Fofana, Colwill, Cucurella (83. Veiga) – Caicedo (77. Dewsbury-Hall), Fernández (C) – Madueke, Palmer (83. Nkunku), Mudryk (46. P. Neto) – Jackson (69. Félix).
    Náhradníci: Jörgensen – Adarabioyo, Badiashile, Guiu.

    Tréner: Enzo Maresca

    Rozhodca: England – Greenhalgh, Hatzidakis