Nitra – Vítkovice sk 3:7 (kon.) | Třinec – Eisbären 9:0 (kon.)
koniec
HK Nitra
3:7 (1:0, 2:5, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
cz Nedeľa 25.08.2024, 11:30 • MFH Ostrava • Ostrava Hockey Cup
Partner:
     
    56:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se lehce dostali do pásma, MATTHIASOVI RONČKOVI se otevřel prostor, který beze zbytku využil – 3:7. Bez asistence.
     
    43:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se drželi v pásmu, jejich kombinace končila u PATRIKA ZATLOUKALA, který posílá svůj tým do vedení o tři branky – 3:6. Asistence: Leon Stryczek, Ladislav Svozil.
     
    38:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Důraz se hostujícímu celku vyplatil, s Nogovou asistencí skóruje LEON STRYCZEK – 3:5. Asistence: Karel Noga.
     
    36:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se protáhli do pásma, PIOTR KUSAK projížděl kolem brankoviště poslal puk nečekaně pro Krčmára do sítě – 3:4. Asistence: Matthias Rončka.
     
    34:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovku, Svozilovu ránu zastavil beton Krčmára, ale odražený puk končí v brance díky pohotovosti LEONA STRYCZKA – 3:3. Asistence: Ladislav Svozil.
     
    30:39
    Nitra právě vstřelila branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu, individuální akci zakončuje DANIEL OZIMÁK – 3:2. Bez asistence.
     
    28:43
    Nitra právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno!! Domácí se nahrnuli před vítkovickou branku nejprve zazvonila její tyč, poté už se ale DAMIÁN BOJŇANSKÝ mohl radovat – 2:2. Asistence: Patrik Kováč.
     
    27:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí strhávají vedení na svou stranu, Juroš nahrál doleva na MICHALA ŠEBESTU, který našel prázdné místo v Roderikově brance – 1:2. Asistence: Přemysl Juroš.
     
    24:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno!!! Vítkovickým se výdrž v útočném pásmu vyplatila, Stryczkovu nahrávku poslal za Roderikova záda PATRIK ZATLOUKAL – 1:1. Asistence: Leon Stryczek, Ladislav Svozil.
     
    06:29
    Nitra právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre, Ozimák našel dobře postaveného MARKA PINČEKA, který měl dost času i prostoru před vítkovickou brankou na to, aby si zvolil nejvhodnější zakončení – 1:0. Asistence: Daniel Ozimák.

    Monika Baloghová

    Góly a asistencie: 7. Pinček (Ozimák), 29. Bojňanský (Kováč), 31. Ozimák – 25. Zatloukal (Stryczek, Svozil), 28. M. Šebesta (Juroš), 35. Stryczek (Svozil), 37. Kusak (Rončka), 39. Stryczek (Noga), 44. Zatloukal (Stryczek, Svozil), 57. Rončka


    HK Nitra: Roderik (Krčmár) – Pindeš, Matyo, Gubiš, Raninec, Cseri, Proksa, Grimbel – Begér, Mojses, Ozimák, Pinček, Bojňanský, Švajda, Vrabec, Šimko, Kováč, Meszároš, Mišík, Ackerman
    Tréner: Dulnear Saliji

    HC Vítkovice Ridera: Oprchalský (Kubina) – Noga, Lyčka, Zatloukal, Szarowski, Burjetka, Muczka, Rattman, Varga, Kozák – Rončka, Svozil, Š. Šebesta, M. Šebesta, Kučerňák, Stryczek, Douda, Kusak, Hrabina, Janošek, Juroš
    Tréner: Darek Sránský

    Rozhodca: Gebauer – Vojtášek, Tošenovjan