Nitra – Vítkovice sk 3:7 (kon.) | Třinec – Eisbären 9:0 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
9:0 (4:0, 2:0, 3:0)
Eisbären Juniors Berlin
cz Nedeľa 25.08.2024, 11:30 • Ostravar aréna • Ostrava Hockey Cup
Partner:
     
    Z letošního turnaje je to vše. Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný zbytek nedělního odpoledne. Od klávesnice se s vámi loučí Igor Mainka. (14:05:45)
     
    Za skandování fanoušků O-O-Oceláři si třinečtí hokejisté přebírají zlaté medaile.
     
    Medailové pořadí:
    1. HC Oceláři Třinec
    2. HC Vítkovice
    3. HK Nitra
     
    Nejlepší obránce: Dalibor Lyčka (Vítkovice)
    Nejlepší útočník: Jan Hrček (Třinec)
    Nejlepší brankář: Urban Roderik (Nitra)
     
    Hráči Třince a Berlína se při podávání rukou ještě mezi sebou poštěkali, naštěstí k další bitce nedošlo.
     
    Třinečtí zcela ovládli ostravský turnaj, ve třetí třetině přidali další tři góly a uzavřeli výsledek na konečných 9:0.
     
    Nejlepší hráči zápasu: Matěj Weiss – Arne Pagel.
     
    Konec zápasu.
     
    59:21
    A další pošťuchovačka. Na jedné straně je Hrček, na druhé Obukhov. Vzduchem znovu létaly pěsti a rozhodčím došla trpělivost. Už nebudou vylučovat, zápas předčasně končí vítězstvím Třince.
     
    58:46
    A další bitka, opět je vítězem třinecký hráč, který mezi střídačkami poslal na zem Schweigerta. Oba hráči putují s tresty do konce zápasu do kabin.
     
    58:01
    Řehák sice vyhrál bitku s Johanem Menzelem, ale oba hráči dostali stejný trest – 5 minut a do konce utkání, pokračuje se ve čtyřech.
     
    58:01
    Třinečtí hráli chvíli ve třech, poté překvapil Řehák naskočením a únikem po křídle, který gólem neskončil. Následovala rvačka, po které se bude vylučovat.
     
    57:02
    Už se nám to zvrhlo. Před kruhy se do sebe pustili Polášek s Kuhnem. Oba hráči po objímačce spadli na zem a tam pokračovali. Rozhodčí se rozhodl vyloučit do konce zápasu německého hráče, třinecký dostal dvě minuty. Bude se hrát ve čtyřech.
     
    56:39
    Morcinek sekl jednoho ze soupeřů tak nepříjemně, že rozhodčí neváhal a potrestal Oceláře trestem pěti minut a do konce zápasu. Pětiminutový trest míří odsedět Lazovský.
     
    55:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se dočkali devátého gólu, když RENÉ ŘEHÁK sebral soupeři puk, najel si před branku a střelou pod horní tyčku poslal puk do branky – 9:0.
     
    54:14
    Hrček mohl být dalším střelcem, jenže odražený puk do levého kruhu řešil rychlým plácnutím, puk skákal kolem hokejek do odkryté branky, avšak na poslední chvíli natáhl svou hůl gólman Scheida a vyrtazil puk mimo. Hrček se následně chytil za hlavu. To byla šance!
     
    53:56
    Další zákrok si na své konto připsal brankář Scheida, který zkrotil střelu z pravé strany.
     
    53:42
    Pečonka na modré čáře prohrál osobní souboj se soupeřem, ale k volnému puku si dojel Hanák, najel si k levé tyči, odkud neprostřelil berlínského gólmana.

    Igor Mainka

    Góly a asistencie: 2. Niemczyk (Řehák), 3. Marek (Hanák), 7. Hrček (Cymorek), 20. Kopačka (Hrček), 27. Řehák, 40. Weiss (Řehák, Lazovský), 41. Lazovský, 42. Pečonka, 56. Řehák


    HC Oceláři Třinec: Duraj (31. Hrankay) – Trnka, P. Niemczyk, Kaleta, D. Barteczek, Maček, M. Niemczyk, Cymorek, Marek – Špaček, Řehák, Weiss, Hanák, Pečonka, Polášek, Lazovský, Hrček, Morcinek, Fízek, Blahuta, Kopačka.
    Tréner: Mikš.

    Eisbären Juniors Berlin: Scheida (Geibel) – Matschob, Göthe, Stracke, Wolfsteiner, Obukhov – Enk, Hurbanek, Kuhn, Maurer, J. Menzel, Puttkammer, Ginzburg, Schweigert, Dierichen, Matz, Pagel, Rogge, Trinis, Tschwanow, S. Menzel.
    Tréner: Masche.

    Rozhodca: Pavel – Frais, Bystroň