Slovan Bratislava – Žilina 0:5 (kon.) | Trnava – Ružomberok 2:2 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
0:5 (0:2)
MŠK Žilina
Nedeľa 01.09.2024, 15:30Niké liga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Žilina dala gól! Gól napokon po skúmaní systémom VAR platí! Alijagić centrom z ľavej strany na zadnú tyč našiel MÁRIA SAUERA, ktorý upratal loptu do siete a pridal svoj druhý gól v dnešnom zápase!
     
    82
    Žilina dala gól! K odrazenej lopte sa pred šestnástkou Slovana dostal MÁRIO SAUER, ktorý len pred chvíľkou prišiel na trávnik. Namieril absolútne presne a nedal Trnovskému šancu na úspešný zákrok!
     
    58
    Žilina dala gól! Ukážkový protiútok MŠK, prihrávku do voľného priestoru medzi obrancov Slovana dostal DÁVID ĎURIŠ a bez problémov obstrelil nešťastného Martina Trnovského!
     
    41
    Žilina dala gól! Káčer pekným centrom na pravú stranu našiel TIMOTEJA HRANICU, ktorý si urobil priestor a upratal loptu presne k ľavej tyči Trnovského bránky! Pre mladučkého futbalistu Žiliny je to premiérový gól v Niké ligy, gratulujeme!
     
    32
    Žilina dala gól! Krásny útok Žiliny, ADRIÁN KAPRÁLIK dostal prihrávku na pravú stranu, potiahol si loptu viac na stred a jeho krížna strela aj s prispením teču Vojtka končí pri pravej tyči Trnovského bránky!

    Dávid Švec

    Góly: 32. Kaprálik, 41. Hranica (Káčer), 58. D. Ďuriš (Kaprálik), 82. Sauer, 90+3. Sauer (Alijagić)

    Karty:   80. Weiss (SBA)


    ŠK Slovan Bratislava: Ma. Trnovský – Medveděv (46. Blackman), Kašia (C), Bajrić, Vojtko (68. Strelec) – Barseghjan, Mustafič (68. Weiss), Savvidis, Marcelli (46. Tolić) – Metsoko, Mak (68. Wimmer).
    Náhradníci: Do. Takáč – Voet, Szöke.

    Tréner: Vladimír Weiss st.

    MŠK Žilina: Belko – Minárik, Hubočan (81. Stojčevski), Ndjeungoue – Hranica (65. Pališčák), Gidi, Káčer (C) (81. Sauer), Bari – Kaprálik, Bile (65. Alijagić), Iľko (40. D. Ďuriš).
    Náhradníci: Belaník – Kopásek.

    Tréner: Michal Ščasný

    Rozhodca: Kráľovič – Bednár, Zemko

    Diváci: 8119