Slovan Bratislava – Žilina 0:5 (kon.) | Trnava – Ružomberok 2:2 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
0:5 (0:2)
MŠK Žilina
Nedeľa 01.09.2024, 15:30Niké liga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Žilina dala gól! Gól napokon po skúmaní systémom VAR platí! Alijagić centrom z ľavej strany na zadnú tyč našiel MÁRIA SAUERA, ktorý upratal loptu do siete a pridal svoj druhý gól v dnešnom zápase!
     
    90
    Žilina dala aj piaty gól, ale ten neplatí pre postavenie mimo hru! Alijagić z ľavej strany centrom na zadnú tyč našiel Sauera, ktorý loptu upratal do siete. Celú situáciu však ešte rieši systém VAR!
     
    82
    Žilina dala gól! K odrazenej lopte sa pred šestnástkou Slovana dostal MÁRIO SAUER, ktorý len pred chvíľkou prišiel na trávnik. Namieril absolútne presne a nedal Trnovskému šancu na úspešný zákrok!
     
    81
    Striedanie v tíme MŠK Žilina:
    z ihriska odchádza Tomáš Hubočan, prichádza Andrej Stojčevski,
    z ihriska odchádza Miroslav Káčer, prichádza Mário Sauer.
     
    80
    Kaprálik dlhou prihrávkou na pravej strane hľadal Ďuriša, následne ho nepríjemne fauloval Vladimír Weiss mladší a vyslúžil si žltú kartu.
     
    68
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava:
    z ihriska odchádza Alen Mustafič, prichádza Vladimír Weiss,
    z ihriska odchádza Matúš Vojtko, prichádza Dávid Strelec,
    z ihriska odchádza Róbert Mak, prichádza Kevin Wimmer.
     
    65
    Striedanie v tíme MŠK Žilina:
    z ihriska odchádza Eric Bile, prichádza Denis Alijagić,
    z ihriska odchádza Timotej Hranica, prichádza Tobiáš Pališčák.
     
    58
    Žilina dala gól! Ukážkový protiútok MŠK, prihrávku do voľného priestoru medzi obrancov Slovana dostal DÁVID ĎURIŠ a bez problémov obstrelil nešťastného Martina Trnovského!
     
    56
    Veľká šanca Žiliny! Prihrávka z pravej strany sa dostala na kopačky Kristiána Bariho, ktorého následná prudká krížna strela skončila tesne vedľa ľavej tyče Trnovského bránky!
     
    49
    Veľká šanca Slovana! Metsoko našiel prihrávkou Tigrana Barseghjana, ktorého prudká strela z hranice šestnástky opečiatkovala brvno Belkovej bránky!
     
    46
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava:
    z ihriska odchádza Jurij Medveděv, prichádza Cesar Blackman,
    z ihriska odchádza Nino Marcelli, prichádza Marko Tolić.
     
    45+1
    Nadstavovať sa budú tri minúty. Po rohovom kope to pred bránkou Slovana doslova vrelo, loptu z bránkovej čiary vykopával jeden z domácich hráčov, bol ním Matúš Vojtko. Predtým ešte po pätičke Minárika loptu vyrážal pred seba Martin Trnovský.
     
    45
    Ďalšia obrovská šanca Žiliny, Eric Bile sa prebil cez brániaceho hráča do zakončenia, ale Trnovský fantastickým zákrokom loptu vyrazil na rohový kop!
     
    44
    Po rohovom kope sa lopta dostala ku Jánovi Minárikovi, ktorý sa oprel do strely z voleja a tá takmer zlomila brvno Trnovského bránky!
     
    41
    Žilina dala gól! Káčer pekným centrom na pravú stranu našiel TIMOTEJA HRANICU, ktorý si urobil priestor a upratal loptu presne k ľavej tyči Trnovského bránky! Pre mladučkého futbalistu Žiliny je to premiérový gól v Niké ligy, gratulujeme!
     
    40
    Striedanie v tíme MŠK Žilina:
    z ihriska odchádza Patrik Iľko, prichádza Dávid Ďuriš.
     
    32
    Žilina dala gól! Krásny útok Žiliny, ADRIÁN KAPRÁLIK dostal prihrávku na pravú stranu, potiahol si loptu viac na stred a jeho krížna strela aj s prispením teču Vojtka končí pri pravej tyči Trnovského bránky!
     
    23
    Pekná akcia Slovana, Barseghjan vysunul rýchleho Nina Marcelliho, ktorý prudkou krížnou strelou preveril pozornosť Ľubomíra Belka!

    Dávid Švec

    Góly: 32. Kaprálik, 41. Hranica (Káčer), 58. D. Ďuriš (Kaprálik), 82. Sauer, 90+3. Sauer (Alijagić)

    Karty:   80. Weiss (SBA)


    ŠK Slovan Bratislava: Ma. Trnovský – Medveděv (46. Blackman), Kašia (C), Bajrić, Vojtko (68. Strelec) – Barseghjan, Mustafič (68. Weiss), Savvidis, Marcelli (46. Tolić) – Metsoko, Mak (68. Wimmer).
    Náhradníci: Do. Takáč – Voet, Szöke.

    Tréner: Vladimír Weiss st.

    MŠK Žilina: Belko – Minárik, Hubočan (81. Stojčevski), Ndjeungoue – Hranica (65. Pališčák), Gidi, Káčer (C) (81. Sauer), Bari – Kaprálik, Bile (65. Alijagić), Iľko (40. D. Ďuriš).
    Náhradníci: Belaník – Kopásek.

    Tréner: Michal Ščasný

    Rozhodca: Kráľovič – Bednár, Zemko

    Diváci: 8119