Martin – Pov. Bystrica 2:7 (kon.)
koniec
MHA Martin
2:7 (0:4, 1:1, 1:2)
HK 95 Považská Bystrica
Štvrtok 05.09.2024, 17:00 • Martinské hokejové centrum • JOJ Šport Slovenský pohár
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    47:51
    Považská Bystrica dala gól! Nedáš – dostaneš. Skúsení borci panterov dnes zbierajú body ako na bežiacom páse. JAKUB CÍGER v pokľaku to napálil do martinskej siete. Asistencia: Patrik Lušňák.
     
    47:15
    Martin dal gól! Martinčania opäť ťažili z kvalitnej strely obrancu Filla. DANIEL BABKA prefrčal popred Maťovčíka a upravil stav na 2:6. Asistencia: Michal Fillo.
     
    40:16
    Považská Bystrica dala gól! Považania strieľajú góly i v početných výhodách. Cíger si vymenil puk s PATRIKOM LUŠŇÁKOM, ktorý nemal problém trafiť odkrytú časť bránky Martina. Asistencie: Jakub Cíger a Samuel Krajč.
     
    28:06
    Martin dal gól! V Martine sa tešia hráči aj diváci z prvého gólu v tejto sezóne. Početná výhoda domácim pasovala. MICHAL FILLO poslal tvrdý projektil. Maťovčík nemal vôbec šancu zareagovať. Asistencie: Daniel Babka a Matej Somík.
     
    24:35
    Považská Bystrica dala gól! Z uhla sa pošťastilo MATEJOVI SÁDECKÉMU. Puk poslal pod hornú žŕdku, ktorým zostrelil fľašu brankára Novotného. Asistencia: Roman Tománek.
     
    13:19
    Považská Bystrica dala gól! Martinčania horeli v obrane a požiar nedokázal nikto uhasiť. MATÚŠ ZEMKO sa presadil z dorážky, keď pred neho vykopol puk brankár Lednický. Bez asistencie.
     
    13:03
    Považská Bystrica dala gól! Ďalšia akcia Považanov už so sebou niesla tretí presný zásah. Priam až na exhibičný spôsob to zakončil nekompromisne a zblízka SAMUEL KRAJČ. Asistencie: Patrik Lušňák a Jakub Cíger.
     
    06:27
    Považská Bystrica dala gól! Faul Pažického Považská trestá. Zaťko to pekne hodil pred bránku a MATEJ SÁDECKÝ v pohybe výborne tečoval medzi betóny gólmana Martina. Asistencie: Roman Tománek a Miroslav Zaťko.
     
    04:28
    Považská Bystrica dala gól! Panteri sa ujímajú vedenia. Útočník ROMAN TOMÁNEK prešiel cez dvoch Martinčanov ako nôž maslom a Lednickému to zavesil do ľavého horného rohu. Asistencia: Marco Halama.

    Ivan Harčár


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 95 Považská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 29. Fillo (Babka, Somík), 48. Babka (Fillo) – 5. Tománek (M. Halama), 7. M. Sádecký (Tománek, Zaťko), 14. Krajč (Lušňák, Cíger), 14. Zemko, 25. M. Sádecký (Tománek), 41. Lušňák (Cíger, Krajč), 48. Cíger (Lušňák)


    MHA Martin: Lednický (14. Novotný) – Fillo, Pažický, Kovačka, Belica, Babka, Ivan, Somík, Fúčela – Púpava, Jurášek, Simon – Brveník, Stročka, Poliaček – Rešetár, Kalnický, Volko – Simonides, M. Markovič, Svitač.
    Tréner: Jaroslav Markovič.

    HK 95 Považská Bystrica: Maťovčík – Omelka, J. Nahálka, A. Zlocha, Zaťko, K. Meszároš, Putala, Špánik – Cíger, Krajč, Lušňák – Feranec, M. Halama, Tománek – L. Urbánek, M. Sádecký, Zemko – Rojko, Ščasník, Turan.
    Tréner: Jakub Ručkay.

    Rozhodca: Štefik – Hanko, Nosek.