Pelicans Lahti – Färjestad 0:5 (kon.) | Lausanne – Třinec 1:2 (po pr.) | Bremerhaven – Ženeva 3:2 (kon.)
Straubing – SønderjyskE 3:0 (kon.) | Rouen – Klagenfurt 2:4 (kon.) | Salzburg – Skellefteå 3:4 (kon.)
koniec
Les Dragons de Rouen
2:4 (0:2, 1:2, 1:0)
KAC Klagenfurt
cz Piatok 06.09.2024, 20:00 • Patinoire Nathalie Péchalat, Rouen • Liga majstrov • 1. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    43:55
    Rouen právě vstřelil branku!
    Hosté ale propadli v obraně! Rouen dokázal využít přečíslení 2 na 1. Robin Coloban nabil v útočném pásmu TOMASOVI SIMONSENOVI a ten se z první trefil nad lapačku přesouvajícího se Dahma – 2:4. Asistence: Robin Colomban.
     
    27:06
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Je tu okamžitá odpověď hostí, kteří si berou zpátky třígólový náskok! V levém rohu útočného pásma vybojoval puk JOHANNES BISCHOFBERGER. Ten si s ním vyjel až před branku a bekhendem překonal Setänena – 1:4. Bez asistence.
     
    26:54
    Rouen právě vstřelil branku!
    Teď už se Drakům podařilo snížit! JARED DMYTRIW se dostal do dalšího samostatného úniku a na jeho střelu už Dahmova lapačka nedosáhla. Bez asistence.
     
    26:01
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku využívají! SENNA PEETERS převzal u brankové čáry puk od Mathiase Froma. Vyjel si před Setänena a skrz jeho betony procpal kotouč za brankovou čáru – 0:3. Asistence: Mathias From.
     
    10:16
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    A z protiakce padá druhý gól Klagenfurtu! Thomas Hundertpfund ujel do samostatného úniku. Jeho zakončení mířilo do betonů Setänena, ovšem k bekhendové dorážce se dostal NICHOLAS PETERSEN a to už byl finský gólman bez šance – 0:2. Asistence: Thomas Hundertpfund.
     
    03:35
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Je tu vedoucí gól rakouského týmu! MATTHEW FRASER přenechal v útočném pásmu puk Thomasovi Hundertpfundovi a najel mu před branku. Hostující kapitán mu tam přesně nahrál a Fraserovi už jen stačilo zvednout kotouč nad levý beton natahujícího se Oskariho Setänena. Asistence: Thomas Hundertpfund.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 27. Dmytriw, 44. Simonsen (Colomban) – 4. Fraser (Hundertpfund), 11. Petersen (Hundertpfund), 27. Peeters (From), 28. Bischofberger


    Les Dragons de Rouen: Setänen (Richard) – Tommila, Chakiachvili (A), Duquette, Glad, Cantagallo, Lindelöf – Dmytriw, Perron, Bengtsson – Simonsen, Hervé, Rech (A) – Vigners, Nesa, Lampérier (C) – Perret, Colomban, Le Lem.
    Tréner: Fabrice Lhenry

    KAC Klagenfurt: Dahm (Vorauer) – Nickl, Jensen Aabo (A), Maier, Unterweger (A), Strong, Sablattnig, Preiml – Petersen, Hundertpfund (C), Fraser – Gomboc, Herburger, Bischofberger – From, Pastujov, Peeters – Hochegger, Obersteiner, Schwinger – Van Ee.
    Tréner: Kirk Furey

    Rozhodca: Dehaen, Debuche – Ugolini, Fauvel