Spišská N. Ves – Debreceni 5:3 (kon.) | Přerov – Šumperk 5:0 (kon.) | Benátky n/J – Füchse 2:3 (po pr.)
Kopřivnice – Havířov 2:7 (kon.) | Nitra – Ferencvároš TC sk 5:2 (kon.) | Plzeň – Eispiraten Crimmitschau 3:0 (kon.)
koniec
HK Spišská Nová Ves
5:3 (0:2, 1:1, 4:0)
Debreceni DEAC
Piatok 06.09.2024, 17:00 • TIPOSBET Aréna Spišská Nová Ves • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    So Spišskou to vyzeralo všelijako, ale hráči úradujúceho majstra zapli na plné obrátky a vďaka famóznej tretej tretine ovládli stretnutie s veľmi nepríjemným maďarským kolektívom, ktorý sa zajtra predstaví v Prešove. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (19:20:44)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:58
    Tim Danielčák skúsil žabku z vlastného obranného pásma! Hľadisko bučalo, ale puk nezamieril do opustenej maďarskej svätyne!
     
    58:05
    Debrecín hrá power-play! Hetényi zamieril na striedačku, do hry naskočil Dominik Novotný ako šiesty hráč!
     
    57:42
    Debrecín oddychový čas!
     
    57:42
    Spišská Nová Ves dala gól! Delovky JURAJA VALACHA sú vo väčšine prípadov nechytateľné. Bývalý slovenský reprezentant prepálil Hetényiho od modrej čiary a Mihalika posiela predčasne z trestnej lavice. Asistencie: Michael Drábek a Tim Danielčák.
     
    56:37
    Vylúčenie v tíme Debreceni DEAC:
    A. Mihalik – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    55:41
    Stensson poslal zo svojej hokejky razantné zakončenie. Puk zahučal na Vallušových betónoch a domáci brankár ho hneď zakryl lapačkou.
     
    55:19
    Valach zakúril vlastným spoluhráčom v obrane, ale Debrecín z toho nedokázal profitovať. Ivan Novák následne vyviezol puk po stredné pásmo. Na dlhšiu cestu už mu chýbali sily a striedal.
     
    54:28
    Navonok strelecký pokus MacKinnona neniesol prísne parametre, ale pri zákroku Hetényi zistil, že to bolo také jednoduché a zapotil sa.
     
    52:44
    Galoha robil veľké starosti Ališauskasovi. Hokejky sa im zakliesnili a Culygin tak mohol pokúšať šťastie zoči – voči Vallušovi z ľavej strany, ale nevyrovnal.
     
    52:29
    Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.
     
    52:17
    Maďari sa rozčuľujú a pýtajú dve minúty pre brankára Štefana Valluša! Keď sa presúval k pravej žŕdke, posunul svätyňu! V druhej tretine takto hostia pykali, ale teraz sa to nezopakuje!
     
    51:08
    Spišská Nová Ves dala gól! Rysy predsa vyhrávajú 4:3 a otáčajú vývoj duelu vo svoj prospech. Z vhadzovania tvrdo vypálil NERIJUS ALIŠAUSKAS a nemýlil sa. Asistencia: Michael Drábek.
     
    51:05
    Skvelý puk Valacha na Andrusiaka! Ten sa z ničoho nič objavil sám pred Hetényim! Zlyhalo ale nadvihnutie puku ponad neho!
     
    50:29
    Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
    Števuliak – 2 min., hákovanie.
     
    50:00
    Spišská Nová Ves – Debrecín po 50 minútach hry nerozhodne 3:3. Spišiaci však teraz mali kvalitný úsek v presilovke, kedy mohli prvý raz nakloniť misky váh na svoju stranu.
     
    49:46
    Hannoun si vytvoril druhú šancu. V tomto prípade mieril na Hetényiho sprava, ale netrafil mu to k bližšej žŕdke.
     
    49:33
    Brankára Debrecínu posadil na zadok Andrusiak! Po strele sa ešte Hetényi otáčal, či nie je puk niekde vedľa neho, no mal ho pod chráničmi!

    Ivan Harčár


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Spišská Nová Ves. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 33. T. Danielčák (Drábek), 42. Števuliak (Chlán), 47. Andrusiak (Števuliak, Hannoun), 52. Ališauskas (Drábek), 58. Valach (Drábek, T. Danielčák) – 6. Culygin (Galoha, Mozer), 8. Bukor (Galoha), 37. Novotný (C. Jakabfy)


    HK Spišská Nová Ves: Valluš – Romaňák (C), MacKinnon, Groch, Ališauskas, Žiak, Valach – Andrusiak, Chlán, Hannoun – Džugan, Drábek, Števuliak – I. Novák, G. Olejník, T. Danielčák.
    Tréner: Jason O´Leary.

    Debreceni DEAC: Hetényi – Ustinenko, Stensson, Dobmayer, Kloz, C. Jakabfy, Bukor, S. Jakabfy – Mozer, Galoha, Culygin – A. Mihalik, Novotný, Bučkin (C) – Molnár, Kreisz, G. Mihalik – Kozma.
    Tréner: Artyom Vaszjunyin.

    Rozhodca: Kocúr, Tornay – Ordzovenský, Pribula.