Växjö – Sheffield 2:3 (po pr.) | Ilves – Zürich 1:4 (kon.) | Storhamar – Fribourg 1:0 (2:0 po s.n.)
Pardubice – Tappara 5:1 (kon.) | Osvienčim – Eisbären 1:4 (kon.) | Sparta Praha – SAPA Fehérvár 5:2 (kon.)
koniec
Ilves Tampere
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
ZSC Lions
cz Sobota 07.09.2024, 16:00 • Tampere Ice Stadium (Tampere) • Liga majstrov • 2. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:06
    Lions právě vstřelili branku! 4:1 pro hosty, využitá přesilovka. Zpoza branky vyjel hráč před, nahrál na levou stranu, kde číhal ravák, který to tam pustil pod vyrážečku a je to 4:1 pro Curych. Je hotovo. O vítězi rozhodnuto. Autorem branky je VICENT ROHRER. Asistence: Chris Baltisberger, Dean Kukan.
     
    46:31
    Lions právě vstřelili branku! Autorem branky je DEAN KUKAN. Málka potřetí překonává soupeř. Pas ze středu na levé křídlo a rána z dobré pozice pod vyrážečku, Málkovi to padá do branky odrazem od jeho výstroje. Asistence: Santtu Kinnunen, Denis Malgin.
     
    38:05
    Tým Ilves právě vstřelil branku! Obránce to od modré zkusil nahodit na branku, na teč, na bránu, prostě tak, aby puk skončil za zády Hrubce, a to se povedlo. Autorem branky je DANIEL GAZDA. Matias Mäntykivi, Ville Meskanen.
     
    25:48
    Lions právě vstřelili branku! Využitá přesilovka. Autorem branky je RUDOLF BALCERS. Přihrávka přes osu hřiště, na beka, to všechno z první, střela golfákem a tečovaná rána, která zaplula Málkovi do branky. Je to 2:0 pro švýcarský celek.
     
    11:56
    Lions právě vstřelili branku! Autorem branky je PATRICK GEERING. Málek poprvé inkasuje. Přihrávka z levého křídla na střed do high slotu a střela golfákem nad lapačku vsetínského rodáka. Asistence: Mikko Lehtonen, Vincent Rohrer.

    Jan Volf

    Góly a asistencie: 39. Gazda (Mäntykivi, Meskanen) – 12. Geering (Lehtonen, Rohrer), 26. Balcers (Kinnunen, Malgin), 47. Kukan (Kinnunen, Malgin), 57. Rohrer (Baltisberger, Kukan)


    Ilves Tampere: Málek (Pavlát) – Utunen, Gazda, Parikka, Soini, Friman, Latvala, Rautanen, Pelli – Suomi, A.Najman, Lööke – Š. Stránský, Nättinen, Meskanen – Rantinen, Mäntykivi, Väisänen – Björqkvist, Borg, Könönen
    Tréner: R.I. Helminen (Finsko)

    ZSC Lions: Hrubec (Zumbühl) – Marti, Y. Weber, Geering, Lehtonen, Kukan, Kinnunen, Trutmann – Sigrist, Lammikko, Rohrer – Balcers, Malgin, Andrighetto – Riedi, Grant, Frödén – Baechler, Henry, BAltisberger – Zehnder
    Tréner: Marc Crawford (Kanada)

    Rozhodca: Heikkinen, Wuorenmeiho – Niittylä, Pekkala