Kocián – Hamid Vítěz: Kocián (kon.) | Deathmatch Vítěz: Kukisman (kon.)
Cverna – Kotalík Vítěz: Cverna (kon.) | Gelnárová – Angie Vítěz: Gelnárová (kon.)
Seaser – Opat Vítěz: Seaser (kon.) | Godla – Novotný Vítěz: Novotný (kon.)
koniec udalosti
Hanka Gelnárová – Angie Mangombe

Vítěz: Gelnárová

cz Sobota 07.09.2024, 22:59Clash of the Stars
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:00.
     
    Pěkný sobotní večer u bizarních zápasů v bojových sportech. Akce Clash of the Stars 9 přežila všechny kontroverze, které způsobili zápasníci této showbyznysové organizace, takže fanoušci se mohou těšit na další zábavu.

    Turnaj v Praze nabízí několik již známých tváří, souboje všemožných stylů a úrovní, a také výrazný rozptyl zúčastněných osobností. Vybrané zápasy sledujte prostřednictvím našeho on-line přenosu, a to včetně titulového střetu žen Hanky „Krutohanky“ Gelnárové a Angie Mangombe.
     
    Je tu titulový zápas žen v kategorii do 61 kilogramů. Angie Mangombe vyzvala k tomuto souboji dosud neohroženou Hanku Gelnárovou, která v posledních týdnech poutala nežádoucí pozornost za své kontroverzní vystupování, spojené s prvky nacismu. Zdá se však, že jí minimálně fanoušci Clashe odpustili.
     
    00:01
    Začátek 1. kola
     
    00:11
    Angie vlétla do zápasu možná energičtěji, než by kdo čekal, Gelnárová ovšem dokázala odmítnout a už přebírá iniciativu.
     
    00:35
    V úderech je zatím jasně přesnější Krutohanka, která rozdává nemilosrdné rány. Angie odvrací, ale je vidět, že do úvodu dala hodně sil.
     
    00:59
    Gelnarová prodává svůj tvrdý dril a dává zkušeně kolena v klinči.
     
    01:22
    Mangombe nevyslyšela na výzvu rozhodčí a Hanka „Krutohanka" Gelnárová vítězí na TKO poté, co zasypala soupeřku tvrdým ground and pound v dominantní poloze na zemi.
     
    01:22
    Konec zápasu.
     
    První šampionkou bizarní organizace Clash of the Stars se stává Hanka „Krutohanka“ Gelnárová. Přežila náročný úvod, následně už měla duel pevně pod kontrolou. Při přenesení zápasu na zem si počínala zkušeně a svou dosavadní sportovní cestu v Clashi podtrhla ziskem pásu.
     
    Vítězka: Hanka „Krutohanka“ Gelnárová (TKO v 1. kole) (23:02:43)

    Tomáš Jakub