Lipsko – Union Berlín 0:0 (kon.) | Hoffenheim – Leverkusen 1:4 (kon.) | Freiburg – Bochum 2:1 (kon.)
Wolfsburg – Frankfurt 1:2 (kon.) | Mönchengladbach – Stuttgart 1:3 (kon.) | Kiel – Bayern 1:6 (kon.)
koniec
Holstein Kiel
1:6 (0:4)
Bayern Mníchov
cz Sobota 14.09.2024, 18:30 • Holstein-Stadion (Kiel) • Nemecká Bundesliga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
    90+1. Harry KANE - 1:6
     
    90+1
    Bayern právě vstřelil branku!
    Z přísně nařízeného pokutového kopu se prosazuje umístěnou střelou k pravé tyči sám faulovaný HARRY KANE a slaví hattrick.
    82. Armin GIGOVIĆ - 1:5
     
    82
    Kiel právě vstřelil branku!
    Veliká radost na tribunách po čestném gólu nováčka. Po laciné ztrátě Bayernu uprostřed hřiště centroval z protiútoku Tymoteusz Puchacz a ARMIN GIGOVIĆ hlavičkou o zem k zadní tyči překonává Neuera, který zareagoval o zlomek vteřiny později a na míč si jen sáhl.
    65. Michael OLISE - 0:5
     
    65
    Bayern právě vstřelil branku!
    MICHAEL OLISE si našel vyraženou ránu Alphonsa Daviese z velkého vápna a z první vrátil skákavý míč přes obránce pohotově do sítě.
    43. Harry KANE - 0:4
     
    43
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hosté zdlouhavou rozehrávkou vylákali domácí z bloku, Guerreiro poslal lehký dloubáček dopředu za jejich šiky a finální přihrávku Kingsleyho Comana využívá znovu HARRY KANE jak jinak než stylově angličanem z 20 metrů o levou tyč.
    13. Nicolai REMBERG vlastní - 0:3
     
    13
    Bayern právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný festival hrubek holštýnského nováčka má pokračování. Debutující Javoček neskutečně namazal Jamalu Musialovi, který obtancoval dva hráče a jeho zpětnou přihrávku si srazil do vlastní sítě NICOLAI REMBERG.
    7. Harry KANE - 0:2
     
    7
    Bayern právě vstřelil branku!
    S takovými hrubkami nemáte šanci ani proti soupeři úplně jiného formátu než je bavorský gigant. Zkušený Holtby namazal rozehrávkou na vlastním velkém vápně Sergi Gnabrymu a jeho přihrávku zkušeně z první využívá střelou k tyči HARRY KANE.
    1. Jamal MUSIALA - 0:1
     
    1
    Bayern právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelný start! Autorem jedné z nejrychlejších branek dějin bundesligy je ve 14. vteřině zápasu JAMAL MUSIALA. Z 12 metrů uklidil míč k tyči a domácí obrana při této akci vypadala jako spolek naprostých amatérů. Knudsen míč podběhl, Erras přiťukl hlavou Kaneovi a zbylí dva hráči se ještě po hlavičkové přihrávce anglického reprezentačního kapitána srazili.

    Karel Jedlička

    Góly: 82. Gigović (Puchacz) – 1. Musiala (Kane), 7. Kane (Gnabry), 13. Remberg (Musiala) (vla.), 43. Kane (Coman), 65. Olise (Davies), 90+1. Kane (pen.)

    Karty:   82. Palhinha (BAY)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 1:13. Střely mimo: 3:6. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 12:11.
    Holstein Kiel: Weiner – T. Becker, Johansson, Erras (46. Geschwill), Javorček (46. Puchacz) – Porath (76. Rosenboom), Knudsen, Remberg – Holtby (C) (76. Gigović) – Pichler, Machino (64. Arp).
    Náhradníci: Dähne – Ivezić, Schulz, Harres.

    Tréner: Marcel Rapp

    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Boey (64. Davies), Upamecano, Kim Min-jae, Guerreiro (64. Laimer) – Kimmich, Palhinha – Gnabry (46. Olise), Musiala (46. T. Müller), Coman (76. Tel) – Kane.
    Náhradníci: Ulreich – Dier, Pavlović, Sané.

    Tréner: Vincent Kompany

    Rozhodca: Reichel – Bandurski, Pelgrim

    Diváci: 15 017