Pardubice – Florbal Vary 6:3 (kon.) | Tatran – Bohemians 3:6 (kon.) | Kladno – Liberec 2:7 (kon.)
koniec
Kanonýři Kladno
2:7 (0:1, 1:3, 1:3)
FBC Liberec
cz Sobota 14.09.2024, 18:00Livesport Superliga (CZ) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
    59:43 Daniel VIK - 2:7
     
    59:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je DANIEL VIK. Asistence: Vojtěch Wiener. Je tu další branka, sedmý zásah Liberce. Wiener nahrál na druhou stranu, kam si nabíhal Vik a ten s kapkou štěstí prosadil.
    52:13 Martin HORN - 2:6
     
    52:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MARTIN HORN. Asistence: Jakub Faksa. Hosté dávají branku, která by ale asi neměla platit. Vojtěch Wiener totiž při přechodu dopředu doslova vytrhl a zahodil soupeři florbalku. Faksa se pak s míčkem dostal na pravé straně dopředu, všiml si na druhé straně Horna a ten se prosadil.
    47:39 Jakub BOHUSLÁVEK - 2:5
     
    47:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Stůj zastavil protihráče s míčkem a vyslal na druhou stranu spoluhráče. Ten si naběhl k bráně z levé strany a odtud také překonal libereckého brankáře.
    43:15 Martin HORN - 1:5
     
    43:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MARTIN HORN. Asistence: Vojtěch Wiener. Radek Valeš zachytil protihráče s míčkem a dal tak svému týmu možnost přejít dopředu. Wiener pak našel na pravé straně Horna, který udělil Kladnu pátou branku.
    36:16 Jakub MÁDLO - 1:4
     
    36:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JAKUB MÁDLO. Asistence: Marek Korych. Tak tohle může domácí mrzet. Nejprve branku nedali, a o pár sekund později ji dostali. Mádlo dostal hodně prostoru k tomu, aby se s míčkem od rohu dostal ke střele. Brankář nestihl reagovat.
    31:45 Jakub MÁDLO - 1:3
     
    31:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JAKUB MÁDLO. Asistence: Vladimír Trčka. A hned je tu další přesný zásah Liberce. Trčka prošel s míčkem mezi dvěma protihráči a posunul balonek nalevo, kde byl osamocený Mádlo. Ten zamířil do horní části branky a zvyšuje vedení.
    31:16 Jakub FAKSA - 1:2
     
    31:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JAKUB FAKSA. Asistence: Vojtěch Wiener. Tak tohle byla velice povedená asistence. Wiener nahodil obloukem míček zpoza vlastní brány až před bránu soupeře, kde byl nachystaný Faksa a ihned míček uklízel za brankáře.
    23:27 Kristián KOZÁK - 1:1
     
    23:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je KRISTIÁN KOZÁK. Asistence: Matěj Stůj. Domácím se daří vyrovnat! Po rozehrání z rohu si Stůj všiml na druhé straně volného Kozáka. Ten pak zamířil dolů do branky k tyčce a dal domácím fanouškům důvod k radosti, neboť to kromě vyrovnávací branky byla také první branka v nejvyšší lize po sedmi letech!
    01:57 Michal FIŠERA - 0:1
     
    01:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MICHAL FIŠERA. Asistence: Vojtěch Wiener. A je tu první branka. Po rozehrání z rohu si všiml Wiener spoluhráče u zadní tyčky. Přihrávka k němu došla a pro Fišeru už nebyl problém poslat svůj tým do vedení.

    Matěj Šoba

    Góly a asistencie: 24. Kozák (Stůj), 48. Bohuslávek (Stůj) – 2. Fišera (Wiener), 32. Faksa (Wiener), 32. Mádlo (Trčka), 37. Mádlo (Korych), 44. Horn (Wiener), 53. Horn (Faksa), 60. Vik (Wiener)


    Kanonýři Kladno: Haleš (Janoušek) – Novák, K. Krbec (C), Šefčík, Kuchynka – Fišer, Tomášek, Bohuslávek, Bachmaier, Stůj, Ta. Chroust, Papoušek, Kozák, Janda, Netrefa, Fojtík, J. Dufek.
    Tréner: Dušan Přívara

    FBC Liberec: Chlad (V. Dufek) – Fišera, Valeš, Janeček, Kárník, Čermák – Wiener, Vik, Faksa (C), Korych, Mádlo, Trčka, Macháč, Horn.
    Tréner: Petr Kološ

    Rozhodca: Jiří Šedivý a Radek Štengl