Tottenham – Arsenal 0:1 (kon.) | Wolverhampton – Newcastle 1:2 (kon.)
koniec
Wolverhampton Wanderers
1:2 (1:0)
Newcastle United
cz Nedeľa 15.09.2024, 17:30 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League • 4. kolo
Predzápasové kurzy
    80. Harvey BARNES - 1:2
     
    80
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Šok pro domácí a další nádherná trefa je na světě! Obrana Wolves totálně podcenila kombinaci Willocka a Barnese, protože tito dva střídající hráči měli obrovský prostor. Toho ve finále využil HARVEY BARNES, jenž si navedl hrací předmět na ránu pravou nohou, která doplachtila do šibenice domácí svatyně. Podobně jako před pár minuty nemohl Johnstone zachránit své spoluhráče. – 1:2. Asistence: Joe Willock.
     
    75
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Hostující sektor v extázi, je vyrovnáno! Nutno podotknout, že tento gól je zcela zasloužený. Guimarães ukázal svůj přehled o hře a jednoduše posunul vedle sebe na svého spoluhráče. Tím byl vysunutý FABIAN SCHÄR, který si věřil na dalekonosný střelecký pokus a ten ještě mírně přizvedl do horní poloviny branky nešťastník Dawson. Sam Johnstone se na tento pokus natahoval marně. – 1:1. Asistence: Bruno Guimarães.
    36. Mario LEMINA - 1:0
     
    36
    Wolverhampton právě vstřelil branku!
    Z první větší šance jdou domácí do vedení! Rychle založená akce na vlastní polovině doputovala na pravou lajnu. Zde odvedl fantastickou práci Strand Larsen, jenž se zbavil v rychlostním souboji Burna. Následně vyslal přesnou přihrávku na malé vápno, kde si našel puštěný balón MARIO LEMINA a už hladce dopravil balón do odkryté svatyně. – 1:0. Asistence: Jörgen Strand Larsen.

    Matyáš Kotlan

    Góly: 36. Lemina (Strand Larsen) – 75. Schär (Guimarães), 80. Barnes (Willock)

    Karty:   63. Ajt-Núrí (WOS), 70. Semedo (WOS), 73. A. Neto (WOS) – 38. Joelinton (NEW), 52. Burn (NEW), 90+6. J. Murphy (NEW)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 17:6.
    Wolverhampton Wanderers: Johnstone – Semedo (77. Doherty), Mosquera, Dawson, Ajt-Núrí (86. Forbs) – Lemina (C), A. Neto (77. Doyle), J. Gomes – Bellegarde (70. Hwang), Strand Larsen (86. Guedes), Cunha.
    Náhradníci: Sá – S. Bueno, R. Gomes, Sarabia.

    Tréner: Gary O'Neil.

    Newcastle United: Pope – Livramento (64. Trippier), Schär, Burn, Hall – Longstaff (46. Tonali), Guimarães (C) (87. Kelly), Joelinton (46. Willock) – J. Murphy, Isak (46. Barnes), Gordon.
    Náhradníci: Dúbravka – Krafth, Osula, Almirón.

    Tréner: Eddie Howe.

    Rozhodca: Kavanagh – Betts, West