Trenčín – Dunajská Streda 0:3 (kon.)
koniec
AS Trenčín
0:3 (0:2)
DAC 1904 Dunajská Streda
Utorok 17.09.2024, 18:00 • Mestský štadión Trenčín • DAC web • 6. kolo
     
    66
    GOOOOOOL, azda je rozhodnuté! Domáci svoju príležitosť nevyužili, kdežto my sme boli efektívny. Vitális vysunul do šestnástky Trusu, ktorý aj z ostrého uhla vystrelil ľavú žrď, čím zaskočil domáceho gólmana.
     
    27
    GOOOOOOL, tak pozrime sa na to. Predsa len vyhrávame o dva góly a to úplne zaslúžene. Druhú gólovú prihrávku si na konto pripísal Ramadan, keď tesne pred šestnástkou našiel Trusu, ktorý sa tentokrát nepomýlil strelou k ľavej žrdi.
     
    22
    GOOOOOOOL, ani neviete, že ako rád som sa trafil. Juhuuuuu. Ramadan dal z polovice ihriska vynikajúcu prihrávku, Redzic si ju najprv pätou brilantne spracoval, aby v šestnástke chladnokrvne zakončil krásnu akciu.

    Milan Vrábel


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 22. Redzić, 27. Trusa, 66. Trusa

    Karty:   33. Djerlek (TRE), 60. Hájovský (TRE), 87. Zorič (TRE), 89. Suleiman (TRE) – 16. Mendez (DUN), 37. Bajo (DUN), 71. Redzic (DUN)


    AS Trenčín: Katič – Hájovský, Bondarenko, Stojsavljevič, Skovajsa – Djerlek, Bariš, Ibrahim (K) – Sunday, Donkor, Uchegbu
    Náhradníci: Slavíček – Mikulaj, Ben Sallam, Holúbek, Suleiman, Šefčík, Bagín, Zorič, Fiala

    Tréner: Iliha Stolica

    DAC 1904 Dunajská Streda: Popović – Andzouana, Ortiz, Kacharaba, Brunetti, Mendez – Vitális, Bajo, Ramadan – Redzic, Trusa​ (K)
    Náhradníci: Filipe – Bernát, Bősze,Bassey, Csinger, Szendrei, Herc, Tuboly, Yapi

    Tréner: Xisco Muñoz

    Rozhodca: Smolák – Ferenc, Halíček

    Diváci: 2006