Venezia – CFC Janov 0:0 (15:00) | Juventus – Neapol 0:0 (18:00) | Lecce – Parma 0:0 (20:45)
pred zápasom
US Lecce
0:0 (-:-)
FC Parma
cz Sobota 21.09.2024, 20:45 • Stadio Via del mare, Lecce • Talianska Seria A • 5. kolo
Stavte
Videoprenos
     
    Vzájemné zápasy

    V minulé sezóně se tyto dva kluby utkaly pouze v rámci italského poháru a Parma se radovala z vítězství 4:2 na hřišti Lecce. Tentokrát je domácí Lecce mírným favoritem utkání, ale rozhodně by nepřekvapila ani remíza. (14:37:34)
     
    Parma Calcio 1913

    Parma je podobně jako její dnešní soupeř spíše skromnějším klubem a hlavně se bude chtít v této sezóně zachránit. Parma je na tom co se týče střílení branek mnohem lepší než Lecce, má jich na kontě už šest, ale přitom stejný počet bodů a v tabulce je na dvanáctém místě. Parma naopak v prvních dvou kolech neprohrála a dokonce porazila AC Milán, ale posléze nejprve prohrála 1:2 v Neapoli v utkání, které ovlivnila červená karta pro brankáře Suzukiho, a následně prohrála 2:3 doma s Udinese.
     
    US Lecce

    Lecce je menší italský klub, pro nějž je hlavní prioritou klidná záchrana v nejvyšší soutěži. Se vstupem do sezóny asi nemůže být tento tým úplně spokojen. Sice je se čtyřmi body na třináctém místě tabulky, ale se hrozivým skóre 1:6. Po dvou úvodních porážkách dokázalo Lecce porazit 1:0 Cagliari a poté remizovalo bez branek s Turínem.
     
    Zdravím a vítám všechny příznivce fanoušky fotbalu u sledování on-line přenosu utkání 5. kola Serie A mezi týmy US Lecce a Parma Calcio 1913.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
     

    Petr Sumbal

    Góly:


    US Lecce:
    FC Parma: