Muradov – Askham Vítěz: M. Muradov (kon.) | Paradeiser – Duque Vítěz: R. Paradeiser (kon.)
koniec udalosti
Ronald Paradeiser – Acoidan Duque

Vítěz: R. Paradeiser

cz Nedeľa 22.09.2024, 00:28 • Winning Group Arena, Brno • Oktagon MMA
     
    To je pro dnešek úplně vše. Přeji dobrou noc a já se budu těšit u dalších MMA turnajů. (00:38:03)
     
    Hlavní bitva a zároveň semifinále Tipsport Gamechangeru je u svého konce. Postup do finále této pyramidy slaví Ronald Paradeiser.

    Slovenský držitel pásu nejprve přežil pokus o klinč u pletiva a poté rozjel tvrdou sazbu úderů. Duque byl postupně nahulený a postupně zamířil k zemi, kde už ani Rony nemusel dále kontrovat.

    Momentálně slaví Paradeiser postup do finále, ve kterém se potká proti Losene Keitovi. Vše se uskuteční ke konci roku v pražské O2 Aréně.
     
    Vítěz: Ronald „Rony“ Paradeiser (Technické KO)
     
    Konec zápasu.
     
    01:28
    Neskutečný závěr celého večera! Ronald Paradeiser nejprve ubránil pokus o klinč a po návratu do postoje vše zásadní přišlo. Slovák trefil přední bombu a ta Duqueho roztančila. Následně další přesné údery na bradu poslali Španěla k zemi a na další tvrdá kladiva ani nemuselo dojít.
     
    01:09
    Duque natáhl celý souboj k pletivu, kde zkoušel klinč, jenže neúspěšný.
     
    00:29
    Začínáme v rychlém tempu, kdy oba muži zkoušejí údery přední rukou. Zatím neúspěšné.
     
    00:01
    Začátek 1. kola.
     
    Hlavní bitvu a semifinále Gamechangeru odřídí v kleci Václav Přibyl.
     
    Posledním z celé karty míří do klece Ronald Paradeiser.
     
    Je to tady. Jako první do klece v rámci hlavní bitvy nastupuje Acoidan Duque.
     
    Vážení

    Hlavní bitva a semifinále pyramidy přineslo komplikace na váze. Paradeiser těsně svůj limit zvládl, jenomže Duque téměř o kilo ne a to i na druhý pokus. Proto mu bude výrazně odečtena výplata, kterou si užije Slovák.
    I přes tento problém závěrečný staredown proběhl na kamarádské úrovni.
     
    Ronald „Rony“ Paradeiser
    MMA bilance: 20 výher / 8 porážek (OKTAGON: 15 výher / 3 porážky)


    Současný šampión lehké váhy a jeden z největších favoritů na vítězství v evropské MMA lize mistrů uzavře v Brně celou nabitou kartu. Úspěšný Slovák už je celosvětovém žebříčku na 58. místě a rozhodně chce nadále stoupat. Tuto pozici si vybojoval díky několika rychlým ukončením, tich bylo už 11 v podobě KO a 3x uspěl na submisi. Rony má zkušenosti v milionové pyramidě díky několika cenným skalpům v podobě Buchingera nebo Brichty. Potvrzování skvělé fazóny z posledních let proběhlo i v samotném projektu. Stejně jako španělský soupeř vyhrál v obou případech až na body, ale vždy byl výsledek téměř jasný. Nejprve vystavil stopku Korkmazovi, aby následně doma v Bratislavě před dvěma měsíci porazil Torrese. Momentálně se chystá na jih Moravy, kde mu cestu bude chtít zastavit Duque.
     
    Acoidan „El Pei“ Duque
    MMA bilance: 21 výher / 4 porážky (OKTAGON: 2 výhry / 0 porážek)


    Skromný osmatřicetiletý španělský bojovník má před sebou jeden z nejdůležitějších zápasů v kariéře. V rámci semifinále Gamechangera nastoupí proti šampionovi Paradeiserovi a rozhodně mu bude chtít výrazně zatopit. Acoidan má za sebou bohatou dosavadní kariéru, ve které získal černý pás v BJJ nebo vyhrávat zápasy v PFL nebo Bellatoru. Jeho doménou je zejména zem, jelikož už jedenáct svých soupeřů dokázal skolit na submisi, z toho devětkrát v prvním kole. Do OKTAGONu se dostal právě díky projektu od Tipsportu a v osmifinále a čtvrtfinále vyhrál pokaždé na body. Mimo hru poslal jednoho z favoritů Machaeva a na úvod si poradil s Němcem Grabinskim. Momentálně ho čeká velká zkouška v Brně proti Ronymu, což rozhodně nebude procházka růžovým sadem.
     
    Krásný sobotní večer z jihomoravského Brna! Winning Group Arena v tomto městě bude od 18:00 hostit 61.turnaj největší československé organizace OKTAGON MMA. Právě toto místo patří jedním k nejdůležitějším pro tento cirkus, a tak je připravena velice našlapaná a světová karta. V ní sice neuvidíme titulovou bitvu, ale čekají nás zde souboje v Tipsport Gamechangeru, navrátilců z UFC nebo také uvidíme konec jedné velké kariéry. My jsme si pro vás připravili hned devět atraktivních zápasů. Samotný vrchol celého večera obstará hlavní bitva v rámci druhého semifinále Gamechangeru. Současný šampión lehké váhy Ronald Paradeiser vyzve kvalitního Španěla Acoidana Duqueho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 23:00.

    Matyáš Kotlan

    Václav Přibyl.