Spišská N. Ves – Michalovce 5:1 (kon.) | Košice – HC Slovan 3:4 (po pr.) | Zvolen – Vlci Žilina 7:2 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Trenčín 3:2 (kon.) | Nitra – B. Bystrica 2:3 (po pr.) | Poprad – Nové Zámky 5:3 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
7:2 (1:1, 4:0, 2:1)
DOXXbet Vlci Žilina
Piatok 18.10.2024, 18:00 • TIPOSBET Aréna Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Zvolen dal gól! Dlho sa Zvolenu presilovka nedarila, ale teraz im kombinácia pred bránou vyšla. Bracco spoza brány nabil pred bránu TYLEROVI SHEEHYMU a ten z prvej zyyšuje na 7:2.
    Asistencie Jeremy Bracco a Andrej Kudrna.
     
    51:47
    Vlci Žilina dali gól! Hostia znižujú, keď sa v dorážke dostal k puku na ľavom kruhu RÓBERT VARGA a nedal Kantorovi šancu – 6:2.
    Asistencie Kirill Dyakov a Nicholas Jones.
     
    46:31
    Zvolen dal gól! Pred chvíľou to RADOVANOVI BONDROVI nevyšlo, ale teraz už áno. Sheehymu strela moc nevyšla, ale Košarišťan ju musel aj tak vyraziť, nuž a Bondra s presadil v dorážke – 6:1.
    Asistovali Tyler Sheehy a Jeremy Bracco.
     
    32:50
    Zvolen dal gól! Andrej Košarišťan si ešte ani nesiahol na puk a už ho po strele PETRA ZUZINA musí vyťahovať zo siete. Zuzin dostal priveľa času a priestoru na pravom kruhu. Vystrelil tvrdo švihom na lapačku a prudkú presnú strelu bol Košarišťan prikrátky – 5:1. Tretí gól Zvolena v presilovke.
    Asistovali Carter Robertson a Marek Viedenský.
     
    31:48
    Zvolen dal gól! Zvolen strieľa druhý gól v päťminútovej presilovke. Jeremy Bracco strieľanou prihrávkou vedľa brány našiel hokejku ANDREJA KUDRNU a ten tečom zvyšuje už na 4:1. Druhý gól Kudrnu v zápase.
    LaCouvého v bráne hostí strieda Košarišťan.
    Asistencie Jeremy Bracco a Andrej Kukuča.
     
    28:58
    Zvolen dal gól! Po šiestich sekundách domáci prvýkrát využívajú presilovú hru. Sheehy vyhral buly na Bracca, ten krížne cez Halberta nabil Kundrnovi na strelu z prvej. Tá síce minula bránu, ale odrazený puk sa od zadného mantinelu odrazil pred bránu k ANDREJOVI KUDRNOVI a ten do prázdnej brány zvyšuje na 3:1.
    Asistovali Andrej Kukuča a Nathaniel Halbert.
     
    26:54
    Zvolen dal gól! Zvolen po druhý krát v zápase ide do vedenia. Jednek sa trošku s problémami ale predsalen dostal cez obrancu, spoza ďalšieho protihráča vystrelil. LaCovée puk iba vyrazil pred seba, kde bol najrýchlejší ALEX MIŠIAK a puk doklepol do siete – 2:1.
    Asistencia Dominik Jendek.
     
    19:17
    Vlci Žilina dali gól! Hostia práve vyrovnali. Poľský útočník Kamil Walega sa preštrikoval popri ľavom mantineli cez domáceho obrancu a ideálne prihral po ľade nakorčuľovanému JAKUBOVI KOLENIČOVI. Bývalý Zvolenský útočník už nemal problém a do odkrytej časti brány zrovnáva skóre – 1:1.
    Asistovali Kamil Walega.
     
    09:04
    Zvolen dal gól! Rýchla domáca kombinácia v pohybe a domáci tím ide do vedenia. Domáci kapitán Marek Viedenský vo svojom prvom zápase krásne prihral MAREKOVI HECLOVI do samostatného nájazdu a v ňom domáci útočník pekne vykúpal gólmana hostí, i keď v samom závere mu puk skoro ušiel. Napriek tomu to zvládol a Zvolen vedie – 1:0.
    Asistovali Marek Viedenský a Andrej Kudrna.

    Števo Lasab

    Góly a asistencie: 10. Hecl (Viedenský, Kudrna), 27. A. Mišiak (Jendek), 29. Kudrna (Kukuča, Halbert), 32. Kudrna (Bracco, Kukuča), 33. Zuzin (Robertson, Viedenský), 47. Bondra (Sheehy, Bracco), 60. Sheehy (Bracco, Kudrna) – 20. Kolenič (Walega, Dyakov), 52. R. Varga (Dyakov, Jones)


    HKM Zvolen: Kantor (Boľo) – Halbert, Bindulis, Beňo, Hudec, Robertson, Oligny, Sládok (A) – Kudrna, Viedenský (C), Hecl – Bracco, Sheehy, R. Bondra – Kukuča, Zuzin (A), Macek – Marcinek, Jendek, A. Mišiak
    Tréner: Martin Štrba

    DOXXbet Vlci Žilina: LaCouvée (Košarišťan) – Tourigny, Miller, Gachulinec (C), J. Pobežal, Holenda, Dyakov, Vajko – Bezúch, Jones (A), Lukosevicius – Mucha, Walega, Kolenič – Beták, Galamboš (A), R. Varga – Koyš, Šmída, Belluš
    Tréner: Milan Bartovič

    Rozhodca: V. Snášel ml., Baluška – Kcej, Knižka (video – D. Konc st.)

    Diváci: 1965