Spišská N. Ves – Michalovce 5:1 (kon.) | Košice – HC Slovan 3:4 (po pr.) | Zvolen – Vlci Žilina 7:2 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Trenčín 3:2 (kon.) | Nitra – B. Bystrica 2:3 (po pr.) | Poprad – Nové Zámky 5:3 (kon.)
koniec po predl.
HC Košice
3:4 (0:1, 2:0, 1:2 - 0:1)
HC SLOVAN Bratislava
Piatok 18.10.2024, 17:30Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:12
    Slovan Bratislava dal gól!
    Presilovka využitá za desať sekúnd. Hoelscher si dvakrát vymenil puk s Eglem, potom nabil na druhú stranu RICHARDOVI PÁNIKOVI na strelu z prvej, Pánik trafil výborne, Riečický si na puk nesiahol.
    Asistencie: Mitchell Hoelscher, Haralds Egle
     
    59:36
    Košice dali gól!
    Dráma pokračuje, Košice vyrovnali 24 sekúnd pred koncom tretej tretiny pri hre bez brankára. JOONA JÄÄSKELÄINEN zužitkoval krížny Pollockov pas a puk dvihol do horného rohu Godlovej brány.
    Asistencie: Brett Pollock, Maxwell Gildon
     
    58:08
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan poriadne tlačil, presilovku znovu nevyužil, no skóroval iba dve sekundy po nej. Až dve krížne prihrávky prešli cez košické obranné pásmo, HARALDS EGLE sa presadil prudkou strelou z veľkého uhla po prihrávke Takáča. Riečický sa nestihol presunúť.
    Asistencia: Samuel Takáč
     
    49:35
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan síce presilovku nevyužil, ale ťažil z presilovkového tlaku. Puk putoval spoza bránkovej čiary na modrú, Golian ho posunul Eglemu a jeho strelu tečoval v predbránkovom priestore SAMUEL TAKÁČ.
    Asistencie: Haralds Egle, Andrej Golian
     
    32:59
    Košice dali gól!
    Košický tlak vyústil v gól na 2:1. Slovanisti nestihli prestriedať, nevládali sa lepšie hýbať čo využil JOSHUA TEVES, ktorý si potiahol puk na os klziska, jeho zrazená strela sa odrazila od zadného mantinelu, Teves si svoju strelu aj sám dokorčuľoval a puk poslal za bezmocného Godlu.
    Asistencie: Tomáš Mikúš, Jakub Ferenc
     
    21:30
    Košice dali gól!
    Vyrovnané ale už je po pár desiatkach sekúnd! TOMÁŠ MIKÚŠ predviedol výbornú individuálnu akciu, položil si brániaceho hráča Slovana, jeho prvú strelu Godla vyrazil, no Mikúš v skrumáži dokázal puk pretlačiť do brány.
    Asistencia: Maxwell Gildon
     
    16:04
    Slovan Bratislava dal gól!
    Po viacerých závaroch pred Riečickým to tam Slovanu už padlo. Po úspešnom zákroku košického gólmana sa puk dostal na modrú čiaru k Acolatsemu, ktorý ho poslal na druhú stranu MARTINOVI BAKOŠOVI, tomu rana z prvej sadla a puk poslal pomedzi betóny Riečického.
    Asistencia: Sena Acolatse

    Daniela Mesíková

    Góly a asistencie: 22. Mikúš (Gildon), 33. Teves (Mikúš, Ferenc), 60. Jääskeläinen (Pollock, Gildon) – 17. Bakoš (Acolatse), 50. Takáč (Egle, Golian), 59. Egle (Takáč), 64. Pánik (Hoelscher)


    HC Košice: Riečický (Janus) – Parlett, Teves, Ferenc, Gildon, Šedivý, Deyl, Mitro – Jääskeläinen, Krivošík, Mikúš – Martel, Pollock, Petráš – Lamper, Kohút, Šimun – Bartánus, Havrila, Repčík
    Tréner: Dan Ceman

    HC SLOVAN Bratislava: Godla (Shutov) – Acolatse, Bačik, Kubka, Golian, Královič, Sersen, Brincko – Bakoš, Hoelscher, Pánik – Takáč, Egle, Minárik – Kukumberg, Bjalončík, Puliš – Dudáš, Preisinger, Lukošik – Štetka
    Tréner: Peter Oremus

    Rozhodca: Krajčík, Orolin – Bogdaň, Stanzel

    Diváci: 8 347