Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 6:3 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
6:3 (2:0, 2:2, 2:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Streda 01.01.2025, 10:00 • Zimný štadión Nové Zámky, Športová 1 940 64 Nové Zámky • Prípravný zápas
Partner:
     
    Dnešný zápas vyzeral byť zo začiatku v prospech HC Nové Zámky keď vyhrávali 2:0 a v druhej tretine sa podarilo hosťom vyrovnať na 2:2. Ale napokon podľahli bielo-zeleným 6:3 (16:58:50)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:17
    Hostia ešte skúšajú znížiť skóre ale to sa im nedarí v posledných sekundách.
     
    58:46
    Blíži sa koniec zápasu.
     
    58:32
    Obrovský závar pred bránou hostí. M.Chovan strieľal od modrej, strelu však zblokoval jeden z hráčov a cesta puku tak končí pred bránkoviskom brankára Pravdi, kde teraz nastáva tlačenica. V spleti hokejok sa najlepšie orientuje Bobček a jeho pokus končí vo výstroji brankára Pravdi.
     
    57:00
    Liptákom asi pomohol oddychový čas ale veľa času na vyrovnanie im už neostáva.
     
    56:11
    V rohu obranného pásma tímu HC Nové Zámky Piatka vybojoval puk a mieri k bráne. Úspešne sa vyhýba brániacemu M.Chovanovi, obchádza brankára k vzdialenejšej tyči a dáva gól!! Famózna individuálna akcia v podaní Piatka a znižuje na 6:3!
    Liptovský Mikuláš dal gól!
     
    54:46
    Hostia si vypýtali oddychový čas.
     
    53:17
    Dobrú prácu odviedol Novák, keď vyviezol puk až za bránu hostí. Chvíľu si ho prehadzuje z jednej strany hokejky na druhú. Podstavek sa uvoľňuje a dostáva prihrávku. Gól! Strela z prvej zapadla pod hornú tyčku a Podstavek zvyšuje na 6:2!
    HC Nové Zámky dali gól!
     
    51:13
    Domáci sú momentálne aktívnejší ako súper.
     
    50:00
    Liptáci asi už nemajú šancu na vyrovnanie zápasu. Ale v hokeji je všetko možné uvidíme čo nám prinese ešte druhá polovica tretiny.
     
    49:10
    Sucharda korčuľuje medzi kruhy, ale už je tu Sukeľ a zastavuje ho. Korytko sa dostáva k voľnému puku a strelou do hornej časti brány zvyšuje na 5:2!
    HC Nové Zámky dali gól!
     
    47:14
    Domáci v plnom počte.
     
    43:00
    Brankár Pravda ale vyráža proti puku a okamžite ho posiela späť. Uram prihráva a Lichtanec má pred sebou už iba prázdne útočné pásmo, kam aj pozdĺž mantinelu preniká. Frolík sa rýchlo vracia a rodiacu šancu sa ukončuje podrazením. Nebezpečenstvo je zažehnané. Cena je ale vysoká. Tím HC Nové Zámky sa bude brániť v trojici.
     
    42:40
    Po vyhodení puku z vlastnej tretiny sa vydávajú hráči tímu HC Nové Zámky striedať, aby do oslabenia naskočila čerstvá formácia.
     
    42:12
    Kuric sa tlačí do útočného pásma. Svojou hrou zamestnáva dvoch protihráčov a padá. Pri obchádzaní hráča M.Chovana inkasoval klasický bodyček a pekne zblízka sa zoznámil s kvalitou ľadovej plochy. Rozhodca si ale pri zákroku všimol koleno brániaceho hráča a M.Chovan už korčuľuje na trestnú lavicu. Kuric sa len ťažko dvíha z ľadu. Uvidíme, či dnes ešte zasiahne do hry.
     
    40:15
    Začína sa tretia tretina, o pár minút sa dozvieme ako sa tento zápas skončí.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    38:25
    Domáci tím je zase vo vedení o 2góly. Liptáci ako keby zase zaspali na ľade. Uvidíme čo nám prinese 3.tretina zároveň aj posledná.
     
    37:46
    Tím Liptákov nahadzuje puk do útočného pásma. Baron je prvý pri puku. Gula ho tvrdo atakuje a Sucharda sa zmocňuje puku. Z rohu ho popri mantineli posiela do stredného pásma, kde ho zachytáva Dubec a preniká až do útočného pásma. Cez Laca sa snaží natlačiť až pred bránu. Laco je málo dôrazný a Dubec strieľa zápästím. A je to gól!
    HC Nové Zámky dali gól!
     
    35:39
    Domáci hráči sú opäť vo vedení. Podarilo sa im skórovať! Využívajú presilovku autorom gólu je Novák.
    HC Nové Zámky dali gól!
     
    33:59
    Hrá sa zase odznova od nuly.
     
    31:39
    Puk je za bránou Liptákov a hráči striedajú počas hry. Bartík spoza brány prihráva do stredného pásma spoluhráčovi Burzala, ktorý sa dostáva do útočného pásma. V pohybe mu bráni M.Chovan, Burzala ale šikovnou zadovkou nachádza hokejku nikým nepokrytého Oraveca, ktorý z prvej páli na bránu. Brankár J.Chovan sa už len obzerá za svoj chrbát a vyťahuje puk z brány.
    Liptovský Mikuláš dal gól!
     
    30:46
    Akcia tímu HC Nové Zámky teraz dvíha divákov zo sedačiek.
     
    27:46
    Puk je za bránou hostí a hráči striedajú počas hry. Piatka spoza brány prihráva do stredného pásma spoluhráčovi Uramovi .. Obrovská chyba!!! Puk zachytáva Podstavek a spolu s M.Chovanom bleskovo útočí. Podstavek berie zodpovednosť na seba a páli na bránu. Piatka sa snaží napraviť svoju chybu a vrhá sa proti strele. Puk však iba tečuje, ten triafa masku brankára Pravdu a odráža sa späť do hry. Rozhodca prerušuje hru. Brankár hostí je očividne otrasený, niet divu po takej delovke.
     
    25:14
    Obrovská chyba Liptákov. Pred bránkoviskom zostáva voľný Frolík, ktorý dostáva prihrávku od spoluhráča Svobodu. Puk sa mu v poslednej chvíli zvezie z čepele a jeho strela nestrela končí mimo brány.
     
    22:36
    Vyzerá to tak že tento zápas bude ešte zaujímavý.
     
    21:20
    Brezniak sa pozdĺž mantinelu dostáva do útočnej tretiny. Nahadzuje puk do protiľahlého rohu, kde sa k nemu ako prvý dostáva Šiška. Ten mieri za bránu, ale zadovkou posiela puk pred bránu. Tam sa objavil Uram a skóruje do poloprázdnej brány! Všetci boli zmätení pohybom hráča Šišku a v domnení, že s pukom obíde bránu, venovali pozornosť nesprávnej strane klziska.
    Liptovský Mikuláš dal gól!
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    18:00
    Prvá tretina už nepriniesla žiadne napínavé momenty.
     
    16:55
    Parádna akcia v podaní Liptákov. Hráči tímu HC Nové Zámky prepadli v strednom pásme, do rozhodenej obrany ako víchor vleteli Krčula a Burzula a rútia sa na osamoteného brániaceho hráča. Dvakrát si medzi sebou vymenia puk a Uram zakončuje. Rýchla akcia končí pri brankárovi J,Chovanovi a M.Chovan mu ďakovne poklepáva na betón
     
    14:31
    Uram získava puk a vchádza do stredného pásma. Cez celú šírku klziska posiela puk rozbehnutému spoluhráčovi Oravcovi. Ten ako vietor preletí cez polovicu klziska, obchádza dvoch obrancov a už je sám pred brankárom Chovanom. Tyčka!!! Od nej sa puk odráža do bránkoviska, kde ho brankár okamžite kryje lapačkou. Brankáč domácich si teraz udržal čisté konto.
     
    12:43
    Domáci majú v posledných okamihoch herne navrch a vytvára si ďalšiu šancu.
     
    10:52
    Zaujímavá situácia. Do úniku sa dostávajú dvaja hráči tímu HC Nové Zámky proti osamotenému Brezniakovi. Ten si líha do predpokladanej prihrávky. Dubec ho však efektnou sťahovačkou obchádza a ocitá sa sám pred brankárom. Pravda ide do rozkľaku, aby vykryl spodok brány,Dubec ho nedokázal prehodiť. Triafa ho iba do betónu, od ktorého sa puk odráža k hráčovi Svoboda. Svoboda odrazený puk netriafa ideálne a ten sa ledva dokĺže do bránkoviska, kde ho brankár bez problémov prikrýva lapačkou. Hostia mali teraz obrovské štastie.
     
    08:37
    Vhadzuje sa po ľavej ruke brankára Pravdu.
     
    07:00
    V obrannom pásme hostí je rušno.
     
    04:45
    Z rohu útočného pásma posiela Novák puk pred bránu, kde sa nachádza Podstavek. Mierny náprah a strela. Tyčka!!! Teraz mal brankár Pravda šťastie. Puk však pohotovo doklepáva Korytko a zvyšuje na 2:0!!!

    HC Nové Zámky dali gól!
     
    04:10
    Sľubná príležitosť sa teraz naskytla tímu HC Nové Zámky.
     
    03:35
    Rozhodca prerušil hru. Lichanec stál v bránkovisku.
     
    03:20
    Hostia teraz ovládli útočné pásmo a dostávajú sa do šance.
     
    03:00
    Hostia v plnom počte.
     
    02:10
    Dnešné stretnutie sleduje 1514 divákov.
     
    01:25
    Hráči sa perfektne rozostavali po založenom útoku. Pekne si nahrávali premiestňovali sa a Podstavek využil šancu a gól bol na svete. HC Nové Zámky dali gól!
     
    01:20
    Hráči tímu HC Nové Zámky sa vrhajú do útoku.
     
    01:02
    Vo vlastnom obrannom pásme získava puk M. Chovan . Po ľavej strane sa po krásnej individuálnej akcii dostáva až do útočného pásma, tam však hatí jeho snahy Uram, ktorý ho nedovolene prišpendlil na mantinel. Škaredý zákrok. M. Chovan sa len veľmi ťažko zdvíha z ľadu. Uram oslabuje svoj tím.
     
    01:00
    Hostia nahadzujú puk do útočného pásma. Stihol tam dokorčulovať Podstavek ktorý sa snaží rozohrať.
     
    00:20
    Úvodné buly bolo vhodené vyhrali ho domáci.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči majú za sebou rozcvičku poputovali naspäť do šatní. O necelých 15min. začne zápas.
     
    Vážení športoví fanúšikovia,vítame vás pri sledovaní dnešného hokejového stretnutia 27.kola 1.hokejovej ligy, kde domáci tím HC Nové Zámky privíta na svojom ľade tím MHK 32 Liptovský Mikuláš.

    HC Nové Zámky
    Hráči HC Nové Zámky odohrali posledný zápas na ľade súpera Dukla Senici kde ľahko zvíťazili 8:1. Nové Zámky tento rok 2016 ešte neprehrali ani jeden zápas ani na domácom ani na súperovom ľade. Momentálne sa nachádzajú na 2. priečke v tabuľke.
    Najlepší hráč za bielo-zelených je Albín Podstavek.
    Skóre: 120:73

    MHK 32 Liptovský Mikuláš
    Liptovský Mikuláš hral svoj posledný zápas na domácom ľade. Zo začiatku vyzeral ten zápas že Liptáci majú vyhraté. Hostia (Bardejov) boli neustále tlačený vo svojom obrannom pásme ale domácim sa podarilo skórovať len raz. Keď využili presilovku a Liptákov poslal do vedenia hráč Uram. V druhej tretine Bardejov ako keby ožil a Liptákom nasolili 4góly. Liptovský Mikuláš je v tabuľke na 3. mieste.
    Stretnutie skončilo stavom 4:1
    Najlepší hráč: Marek Uram
    Skóre: 90:101
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:00.

    Ján Kudrna


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 2. Podstavek (Dubec), 5. Korytko (Podstavek, Novák), 36. Novák (M.Chovan), 38. Dubec, 50. Korytko, 54. Podstavek (Novák) – 22. Uram (Šiška, Brezniak), 32. Oravec (Burzala, Bartík), 57. Piatka


    HC MIKRON Nové Zámky: J. Chovan – Martin Chovan, J. Ďurčo, Bobček, Kousalík, Jakovlevs, Baron, Opalek – Podstavek, Čaládi, L. Novák – Havlík, Svoboda, Ma. Frolík – T. Török, Zlocha ml., Marek Dubec – Sucharda, Hrudík, Korytko
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pravda – Mezovský, Šiška, Nádašdi, Burzala, Gula, Krčula, Kadlubiak, Oravec – Jabrocký, Kuric, Cibuľa – Uram, Lichanec, J. Sukeľ – Lištiak, Piatka, Laco – Brezniak, Oško, Bartík.

    Rozhodca: Kalina – Bogdaň, Riš

    Diváci: 1514