Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 6:3 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
6:3 (2:0, 2:2, 2:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Streda 01.01.2025, 10:00 • Zimný štadión Nové Zámky, Športová 1 940 64 Nové Zámky • Prípravný zápas
Partner:
     
    43:00
    Brankár Pravda ale vyráža proti puku a okamžite ho posiela späť. Uram prihráva a Lichtanec má pred sebou už iba prázdne útočné pásmo, kam aj pozdĺž mantinelu preniká. Frolík sa rýchlo vracia a rodiacu šancu sa ukončuje podrazením. Nebezpečenstvo je zažehnané. Cena je ale vysoká. Tím HC Nové Zámky sa bude brániť v trojici.
     
    42:12
    Kuric sa tlačí do útočného pásma. Svojou hrou zamestnáva dvoch protihráčov a padá. Pri obchádzaní hráča M.Chovana inkasoval klasický bodyček a pekne zblízka sa zoznámil s kvalitou ľadovej plochy. Rozhodca si ale pri zákroku všimol koleno brániaceho hráča a M.Chovan už korčuľuje na trestnú lavicu. Kuric sa len ťažko dvíha z ľadu. Uvidíme, či dnes ešte zasiahne do hry.
     
    01:02
    Vo vlastnom obrannom pásme získava puk M. Chovan . Po ľavej strane sa po krásnej individuálnej akcii dostáva až do útočného pásma, tam však hatí jeho snahy Uram, ktorý ho nedovolene prišpendlil na mantinel. Škaredý zákrok. M. Chovan sa len veľmi ťažko zdvíha z ľadu. Uram oslabuje svoj tím.

    Ján Kudrna


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 2. Podstavek (Dubec), 5. Korytko (Podstavek, Novák), 36. Novák (M.Chovan), 38. Dubec, 50. Korytko, 54. Podstavek (Novák) – 22. Uram (Šiška, Brezniak), 32. Oravec (Burzala, Bartík), 57. Piatka


    HC MIKRON Nové Zámky: J. Chovan – Martin Chovan, J. Ďurčo, Bobček, Kousalík, Jakovlevs, Baron, Opalek – Podstavek, Čaládi, L. Novák – Havlík, Svoboda, Ma. Frolík – T. Török, Zlocha ml., Marek Dubec – Sucharda, Hrudík, Korytko
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pravda – Mezovský, Šiška, Nádašdi, Burzala, Gula, Krčula, Kadlubiak, Oravec – Jabrocký, Kuric, Cibuľa – Uram, Lichanec, J. Sukeľ – Lištiak, Piatka, Laco – Brezniak, Oško, Bartík.

    Rozhodca: Kalina – Bogdaň, Riš

    Diváci: 1514