Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 6:3 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
6:3 (2:0, 2:2, 2:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Streda 01.01.2025, 10:00 • Zimný štadión Nové Zámky, Športová 1 940 64 Nové Zámky • Prípravný zápas
Partner:
     
    Dnešný zápas vyzeral byť zo začiatku v prospech HC Nové Zámky keď vyhrávali 2:0 a v druhej tretine sa podarilo hosťom vyrovnať na 2:2. Ale napokon podľahli bielo-zeleným 6:3 (16:58:50)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:17
    Hostia ešte skúšajú znížiť skóre ale to sa im nedarí v posledných sekundách.
     
    58:46
    Blíži sa koniec zápasu.
     
    58:32
    Obrovský závar pred bránou hostí. M.Chovan strieľal od modrej, strelu však zblokoval jeden z hráčov a cesta puku tak končí pred bránkoviskom brankára Pravdi, kde teraz nastáva tlačenica. V spleti hokejok sa najlepšie orientuje Bobček a jeho pokus končí vo výstroji brankára Pravdi.
     
    57:00
    Liptákom asi pomohol oddychový čas ale veľa času na vyrovnanie im už neostáva.
     
    56:11
    V rohu obranného pásma tímu HC Nové Zámky Piatka vybojoval puk a mieri k bráne. Úspešne sa vyhýba brániacemu M.Chovanovi, obchádza brankára k vzdialenejšej tyči a dáva gól!! Famózna individuálna akcia v podaní Piatka a znižuje na 6:3!
    Liptovský Mikuláš dal gól!
     
    54:46
    Hostia si vypýtali oddychový čas.
     
    53:17
    Dobrú prácu odviedol Novák, keď vyviezol puk až za bránu hostí. Chvíľu si ho prehadzuje z jednej strany hokejky na druhú. Podstavek sa uvoľňuje a dostáva prihrávku. Gól! Strela z prvej zapadla pod hornú tyčku a Podstavek zvyšuje na 6:2!
    HC Nové Zámky dali gól!
     
    51:13
    Domáci sú momentálne aktívnejší ako súper.
     
    50:00
    Liptáci asi už nemajú šancu na vyrovnanie zápasu. Ale v hokeji je všetko možné uvidíme čo nám prinese ešte druhá polovica tretiny.
     
    49:10
    Sucharda korčuľuje medzi kruhy, ale už je tu Sukeľ a zastavuje ho. Korytko sa dostáva k voľnému puku a strelou do hornej časti brány zvyšuje na 5:2!
    HC Nové Zámky dali gól!
     
    47:14
    Domáci v plnom počte.
     
    43:00
    Brankár Pravda ale vyráža proti puku a okamžite ho posiela späť. Uram prihráva a Lichtanec má pred sebou už iba prázdne útočné pásmo, kam aj pozdĺž mantinelu preniká. Frolík sa rýchlo vracia a rodiacu šancu sa ukončuje podrazením. Nebezpečenstvo je zažehnané. Cena je ale vysoká. Tím HC Nové Zámky sa bude brániť v trojici.
     
    42:40
    Po vyhodení puku z vlastnej tretiny sa vydávajú hráči tímu HC Nové Zámky striedať, aby do oslabenia naskočila čerstvá formácia.
     
    42:12
    Kuric sa tlačí do útočného pásma. Svojou hrou zamestnáva dvoch protihráčov a padá. Pri obchádzaní hráča M.Chovana inkasoval klasický bodyček a pekne zblízka sa zoznámil s kvalitou ľadovej plochy. Rozhodca si ale pri zákroku všimol koleno brániaceho hráča a M.Chovan už korčuľuje na trestnú lavicu. Kuric sa len ťažko dvíha z ľadu. Uvidíme, či dnes ešte zasiahne do hry.
     
    40:15
    Začína sa tretia tretina, o pár minút sa dozvieme ako sa tento zápas skončí.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.

    Ján Kudrna


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 2. Podstavek (Dubec), 5. Korytko (Podstavek, Novák), 36. Novák (M.Chovan), 38. Dubec, 50. Korytko, 54. Podstavek (Novák) – 22. Uram (Šiška, Brezniak), 32. Oravec (Burzala, Bartík), 57. Piatka


    HC MIKRON Nové Zámky: J. Chovan – Martin Chovan, J. Ďurčo, Bobček, Kousalík, Jakovlevs, Baron, Opalek – Podstavek, Čaládi, L. Novák – Havlík, Svoboda, Ma. Frolík – T. Török, Zlocha ml., Marek Dubec – Sucharda, Hrudík, Korytko
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pravda – Mezovský, Šiška, Nádašdi, Burzala, Gula, Krčula, Kadlubiak, Oravec – Jabrocký, Kuric, Cibuľa – Uram, Lichanec, J. Sukeľ – Lištiak, Piatka, Laco – Brezniak, Oško, Bartík.

    Rozhodca: Kalina – Bogdaň, Riš

    Diváci: 1514