B. Bystrica – Ružomberok 0:0 (15:30) | Žilina – Podbrezová 0:0 (15:30) | Dunajská Streda – Košice 0:0 (18:00)
pred zápasom
MFK Dukla Banská Bystrica
0:0 (-:-)
MFK Ružomberok
Sobota 26.10.2024, 15:30Niké liga • 12. kolo
Stavte
     
    V Banskej Bystrici budeme sledovať duel dvanásteho kola Niké ligy medzi domácou Duklou a Ružomberkom.

    Hostia z Ružomberka privítali v minulom kole na svojom trávniku Dunajskú Stredu. Prítomní diváci videli najdôležitejšie momenty stretnutia v rozmedzí 12. – 18. minúty, kedy najskôr otvoril skóre Fortune Bassey a následne vyrovnal z pokutového kopu Samuel Lavrinčík. Stretnutie sa tak skončilo 1:1. V ligovej tabuľke sa s trinástimi bodmi posunuli na piatu pozíciu. Následne v stredu odohrali Liptáci štvrté kolo Slovnaft Cupu v Kostolných Kračanoch, kde dvakrát skóroval Martin Boďa, jeden presný zásah pridal Adam Tučný a Ruža postúpila po výhre 3:0 do piateho kola.

    Domáca Banská Bystrica si vybojovala miestenku medzi šestnástimi najlepšími účastníkmi Slovnaft Cupu už týždeň skôr ako jej aktuálny súper, keď zdolala Kalinovo 2:1. V poslednom ligovom kole sa predstavila pod Dubňom. Počas druhého polčasu dvakrát inkasovala, keď sa gólovo presadili Erick Bile a Kristián Bari a prehrala so Žilinou 0:2. V Niké lige sa so ziskom desiatich bodov nachádza na deviatom mieste, pričom má rovnaký bodový zisk ako desiate Michalovce a stráca jeden bod na ôsmy Trenčín.

    Obidvaja súperi sa v tejto sezóne stretli zatiaľ raz a to hneď v prvom kole najvyššej súťaže, kedy sa vzájomný duel pod Čebraťom skončil remízou 1:1. (17:43:08)
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.

    Ján Kmeť


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dukla Banská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly:


    MFK Dukla Banská Bystrica:
    MFK Ružomberok: