ATP Umag (Antuka)
0:2
4:6
3:6
A je dobojováno! V prvním setu ztratil Jakub Menšík dvakrát svůj servis, ale svému soupeři ho dokázal sebrat hned třikrát a díky tomu ovládl první set poměrem 6:4. Utkání v některých momentech ovlivňovala horší kvalita antuky a oběma tenistům dělala dost potíží. Ve druhém setu oba borci dlouho drželi svůj servis až do šesté hry. V té se povedlo Menšíkovi získat brejk a poté už utkání doservíroval. Ve čtvrtfinále na něho bude čekat Tseng z Tchaj Wanu.
WTA Praha (Antuka)
1:2
6:2
3:6
5:7
Životní turnaj Laury Samson bude zítra pokračovat semifinálovým duelem proti Polce Magdaleně Frechové (57.).
2:0
6:1
6:3
A je dobojováno! Česká tenistka a nasazená jednička turnaje zvládla dnešní utkání poměrně hladce, když Němku Seidelovou porazila po setech 6:1 a 6:3. Jen jednou přišla o svůj servis, naopak servis soupeřky dokázala prolomit hned pětkrát. V semifinále domácího turnaje narazí na Polku Linetteovou, která je nasazenou čtyřkou turnaje.
2:0
6:4
6:1
Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková zvládly i svůj druhý zápas na Livesport Prague Open. V utkání s Priscillou Honovou a Zeynep Sonmezovou odvrátily všech šest brejkbolů a zvítězily za 68 minut 6:4, 6:1. Postup do semifinále se okamžitě přeměnil v postup přímo do finále, jelikož tchajwanský pár Su-wej Sie a Čchia I Cao se z turnaje odhlásil.
WTA Varšava (Tvrdý povrch)
0:2
2:6
3:6
Linda Klimovičová končí při své životní premiéře na turnaji kategorie WTA 125 ve Varšavě ve 2. kole, když nestačila na bývalou 40. hráčku světa Alycii Parksovou. Američanka sázela na dělové podání, které ji sice stálo osm dvojchyb, ale pokud uvedla míček do hry, neměla obvykle Klimovičová žádnou šanci. Češka nepodala špatný výkon, ale na soupeřku dnes v tomto směru nestačila a bez jediného brejkbolu za celý zápas neměla šanci na úspěch.