Skryť komentáre   Zobraziť podrobnosti
koniec udalosti
Pro úplnost dodám, že Uzbekistánec Abdumalik Chalokov a Australan Charlie Senior se spolu utkají o jedno z míst ve finále olympijského turnaje boxerů ve váhové kategorii do 57 kg.
koniec udalosti
Soupeřem Omariho Jonese bude Uzbek Asadchuja Mujdinchujajev. Od druhého kola nad Dánem Terteryanem dominoval, Evropan uznal svoji porážku, vědom si horšího výkonu.
koniec udalosti
Nazym Kyzajbajová vítězí na body 4:1 a zůstává ve hře o medaile. Poražená Kolumbijka Valenciaová dostala finální bod pouze od rozhodčího z Dánska.
koniec udalosti
Imane Khelifová vítězí jednomyslně na body. Alžířanka opět ukázala výrazně větší sílu oproti své soupeřce, Maďarka Hamoriová neměla žádnou šanci vzdorovat. V semifinále se Alžířanka utká s vítězkou prvního čtvrtfinále, Thajkou Suwannaphengovou.
koniec udalosti
Je konec, také třetí kolo jde jednomyslně Číňance a ta tak potvrzuje papírové předpoklady a jde do finále!
koniec udalosti
Do semifinále postupuje Javier Ibanez Diaz z Bulharska! Vítězí 5:0 na body a čeká ho Munarbek Seiitbek Uulu.
koniec udalosti
Postup do semifinále vybojoval nakonec Marco Alonso Verde Alvarez, který Nishanta Deva (k jeho překvapení a zklamání) poráží 4:1 na body! Druhý nasazený tedy postupuje a čeká jej Lewis Richardson.
koniec udalosti
Do semifinále postupuje a jistotu medaile má Aira Villegasová z Filipín, která zvítězila 3:2! V semifinále ji čeká Turkyně Cakirogluová.
koniec udalosti
Výsledky:
Čchin Nien Čchen 5:0 Navbachor Chamidovová
Oshin Deriuweová 0:5 Liou Jang
koniec udalosti
Iasmin Beatriz Soaresová Ferreiraová musí opět skousnout velmi hořkou pilulku v podobě klíčové prohry s Kellie Harriingtonovou z Irska! Ta jde ve svém tažení za obhajobou tokijského zlata již před poslední překážku, v úterý krátce po 23. hodině ji čeká finálový duel s první nasazenou dámou Wen-lu Jang. Ta dokázala irskou oponentku porazit ve finále MS 2016 a Harringtonová ji v dalším jistě velmi kvalitním utkání má co vracet.

To už je za mě pro dnešek vše, přeji top noc všem sportovním fanouškům!