Skryť komentáre   Zobraziť podrobnosti
6:10
(1:2, 1:3, 2:4, 2:1)
koniec udalosti
Utkání je u konce a z výhry se raduje Itálie. Ta ani na okamžik nepustila Australany do vedení, po tři čtvrtiny trpělivě budovala náskok, a v poslední osmiminutovce už mohla hrát údržbu. Střelecky se blýskli Iocchi Gratta a Bruni, oba autoři hattricku, Italové vyhráli o čtyři branky v poměru 10:6 a na turnaji tak končí na sedmém místě, což je určitě výsledek, se kterým nebude tým spokojen. Na Austrálii zbylo osmé místo.

To je z tohoto utkání vše, já Vám přeji hezký zbytek večera a u dalších přenosů se budu těšit na shledanou.
09:00 (7. - 8.)
19:10
(2:2, 5:3, 5:2, 7:3)
koniec udalosti
Na konečném sedmém místě končí Řekyně, které potvrdily roli favoritek a v gólově bohatém zápase rozstřílely Kanaďanky vysoko 19:10. Od úvodních minut bylo jasné, kdo bude tahat za pomyslný delší konec provazu. Po vyrovnané první čtvrtině Evropanky v té druhé získaly tříbodový náskok, který postupně ve druhé polovině utkání navýšily až na devět. Řecké hráčky ukázaly, že si zaslouží být na olympiádě, na níž v Tokiu chyběly, Kanaďanky si lehce pohoršily ze sedmého místa na osmé.
koniec udalosti
Ďakujeme za sledovanie dnešného prenosu a prajeme pekný deň.
15:12 pen.
koniec udalosti
Zápas o páté a šesté místo dospěl až do penalt, které ovládla hlavně brankářka Maďarska Alda Magyariová. Ta chytila dva první pokusy Italek a svým spoluhráčkám tak dala klid na jejich střely. Ty byly stoprocentní, rozstřel ovládly 4:1 a celkově tak vyhrály zápas 15:12. Maďarsku tak na turnaji patří celkové páté místo, Italky jsou šesté.

To je z tohoto utkání vše, já Vám přeji hezký den a u dalších přenosů se budu těšit na shledanou.
koniec udalosti
Španielske hráčky si zaslúžene získali titul olympijských víťaziek. Od úvodu útočili s pripravenejších pozícií, lepšie využívali chyby súperiek i početnú prevahu. Austrálčankám sa nedarila streľba v kľúčových momentoch. Veľmi dobrý výkon podala aj španielska brankárka Terreová, ktorá v kľúčových pasážach zápasu privádzala Austrálčanky do zúfalstva. V závere už si Španielky napriek dvom inkasovaným gólom bez problémov postrážili pohodlné víťazstvo.

Austrália – Španielsko 9:11 (2:2, 0:1, 3:4, 4:4)
Góly:
Williamsová 5, Hearnová 2, Jackovichová, Andrewsová – Ortizová 4, Garciaová Godoyová 3, Esparová Llaquetová 2, Ruizová Barrilová, Leitonová Arronesová.